Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
To 11.2
2
-1 °C
Lumisadetta
Pe 12.2
0
-2 °C
Lumikuuroja
La 13.2
-1
-3 °C
Lumikuuroja
Su 14.2
0
-3 °C
Lumikuuroja
 
Otsikot
 

Vauhdikasta naapuriapua työttömiltä

Pari päivää aiemmin Urpo Määttä oli pistäytynyt kylään ja tarjonnut apuaan. Nyt pihalla on jo kaksi miestä huiskimassa lunta talon perustuksille.
–  Mikäpäs siinä. Kyllä apua aina tarvitsee, kun ei itse pysty tekemään mitään, sanoo puoliksi halvaantanut talon isäntä Kauko Timonen.


Lue lisää...

Yksi susilupa enää jäljellä - keskeytystä ei tule

Ylä-Karjalan alueella on enää yksi sudenkaatolupa käyttämättä. Saramon lauman ainut lupa käytettiin sunnuntaina, ja Höljäkän lauman toinen lupa käytettiin maanantaina. Höljäkän laumasta saa kaataa vielä toisen suden. Myös osittain Nurmeksen puolella liikkuvasta Juuan laumasta on käytetty ainoa kaatolupa.
Keskiviikkona Itä-Suomen hallinto-oikeus päätti hylätä Luonnonsuojeluyhdistys Tapiolan Karelia-piirin hakemukset poikkeuslupien täytäntöönpanon kieltämisestä. Suden kannanhoidollinen metsästys saa jatkua Pohjois-Karjalassa siis normaalisti.


Lue lisää...

 
9. helmikuuta 2016|Tarja Ollikainen

Kotilanvaaralla pulkkailtiin puuterilumessa pitkiä pellavia

Laskiaissunnuntaina järjestetty mäenlaskutapahtuma Kotilanvaaran hiihtokeskuksessa ei olisi voinut sujua juuri paremmassa säässä. Poutapäivä ja yöllä satanut lumi vetivät yleisöä paikalle niin, että rinteessä riitti pulkkailijoita jo ennen kello kymmentä, jolloin Mannerheimin lastensuojeluliiton Nurmeksen yhdistyksen järjestämä kolmetuntinen tapahtuma virallisesti alkoi.
Kellon lyötyä kymmenen väkeä alkoi valua paikalle tasaiseen tahtiin. Päivän saldoksi saatiin 177 kävijää. Lähes kaksinkertainen kävijämäärä odotetusta yllätti järjestäjät positiivisesti.