Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
Ma 31.8
16
7 °C
Puolipilvistä
Ti 1.9
18
6 °C
Mahdollisesti sadetta
Ke 2.9
14
6 °C
Pilvistä
To 3.9
14
8 °C
Täysin pilvistä
 
Otsikot

Mitaleita myös Nurmekseen

Suunnistuksen pitkien matkojen ja viestien aluemestaruuksia ratkottiin viikonloppuna Holinrotkon maisemissa Rautavaaran ja Nurmeksen rajan tuntumassa Rautavaaran puolella. Aluemestaruuskisa oli samalla Nurmeksen Seppojen 100-vuotisjuhlakilpailu.
Lauantain henkilökohtaisissa kilpailuissa Nurmekseen tuli yksi mestaruus, yksi hopeamitali ja yksi pronssimitali. Rasti-Pielistä edustava Jussi Väänänen voitti 35-vuotiaiden sarjan. Saman seuran Pauli Kärnä oli kolmas 65-vuotiaissa miehissä.


Lue lisää...

Sporttiohjelman kuvauksissa

Lions Clubin nuorisoleirin tiistai saa yllätyskäänteen. Iltapäivän ohjelmaksi oli sovittu suunnitella ryhmätöinä esityksiä keskiviikon illanviettoon, mutta pari ryhmää pääseekin mukaan lifestyle-ohjelma Elixirin kuvauksiin.
Kymmenkunta nuorta eri puolilta maailmaa esiintyvät luontevasti kameran edessä eivätkä hämmenny suomalaisesta julkkiskermasta. Joukkuetovereina ovat nimittäin jalkapallomaalivahti, maailmankuulu futiskikkailija Lassi Hurskainen, vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg (entinen Willman) ja Miss Suomen 2007 toinen perintöprinsessa Joanna Kuvaja (entinen Väre).


Lue lisää...

 
25. elokuuta 2015|Tuire Leppänen

Rokaten ja rullaten

Viikonloppuna pidetty Drive-in & Rock -tapahtuma keräsi ennätysyleisön Bomballe ja Hyvärilään. Perjantai-iltana rock-kansaa kerääntyi Bomballe talon täydeltä, ja Hyvärilässä järjestettyä drive-in-elokuvailtaa saapui lauantaina seuraamaan noin 250 autokuntaa.
–  Meni paremmin kuin ikinä. Tavoitteena oli saada kävijöitä 3  000 ja lähelle päästiin, sanoo Wolfbound Cruisersin puheenjohtaja Ville Halonen.