Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
La 22.11
-2
-3 °C
Täysin pilvistä
Su 23.11
-1
-2 °C
Täysin pilvistä
Ma 24.11
0
-2 °C
Täysin pilvistä
Ti 25.11
-1
-2 °C
Lumikuuroja
 
Otsikot

Äidinkieli hallussa

Valtimon koulu on menestynyt hyvin valtakunnallisessa äidinkielen ja kirjallisuuden oppimistulosten arvioinnissa.
Valtimon yhdeksäsluokkalaiset pärjäsi keskiarvoa paremmin sekä kielentuntemuksessa että kirjoittamisessa. Valtimolaisoppilaat myös suhtautuivat myönteisesti äidinkielen opiskeluun.


Lue lisää...

Siitossonneja säästettävä

Nurmeksessa ja Valtimolla ammutaan liikaa hirvisonneja, ja verotusta tulisi suunnata enemmän lehmävoittoiseksi. Esimerkiksi Valtimon yksityismailla oli viime keskiviikkoon mennessä kaadettu 23 aikuista hirveä, joista peräti 16 oli sonneja.
–  Yksityismaiden luvassa oli yhteensä 24 aikuista ja 22 vasaa, joista enää yksi aikuinen ja kolme vasaa on saamatta, yksityismaiden luvanhakija ja ylijohtaja Reijo Korhonen toteaa.


Lue lisää...

 
20. marraskuuta 2014|

Anu Saarelainen valittiin uudeksi päätoimittajaksi

Ylä-Karjala oy:n hallitus valitsi keskiviikkona Ylä-Karjalan uudeksi päätoimittajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri Anu Saarelaisen, 49. Päätoimittaja toimii myös yrityksen toimitusjohtajana.
Nurmeksessa asuva Saarelainen on työskennellyt Ylä-Karjalan toimittajana kuusi vuotta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Vaarojen Sanomissa, Karjalaisessa ja Keskisuomalaisessa sekä viestintäalan yrittäjänä.