Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
La 25.4
3
-3 °C
Puolipilvistä
Su 26.4
9
-1 °C
Selkeää
Ma 27.4
7
1 °C
Lumisadetta
Ti 28.4
11
2 °C
Mahdollisesti sadetta
 
Otsikot

Junayhteys uhattuna

Liikenneviraston suunnitelmat rataverkon sähköistämisestä saattavat tietää nurmeslaisille huonoja uutisia. Huhtikuussa julkaistussa selvityksessä väläytettiin, että Nurmeksen ja Joensuun välinen reitti voidaan hoitaa myös bussiliikenteellä.
– Tällä hetkellä suunnitelmissa on radan sähköistäminen Uimaharjun ja Joensuun välillä, mutta Nurmekseen asti rataa ei aiota sähköistää. Kun muualla pystytään käyttämään sähköjunia, Nurmeksen dieselkiskojuna näyttäytyy entistäkin kannattamattomampana, valottaa Liikenneviraston projektipäällikkö Pekka Rautoja.


Lue lisää...

Muuttajien kevät on kova, isot parvet ennen lumisateita

Siiveniskuja
Jos vielä tänään ovat ruokapöytänä sulat pellot, niin jo huomenaamuna niiden peittona voi olla kerros lunta. Tällainen kokemus toistuu muuttolintujen keväässä hyvin usein, niin myös viime viikolla 16.4., jolloin maata peitti viisisenttinen uusi hanki.


Lue lisää...

 
23. huhtikuuta 2015|TARJA OLLIKAINEN

Elämäntapana tanssi

Salillinen tanssipareja taipuu tangoon Kirkkokadun koululla. Urheilusalin keskellä tahtia laskee tutun näköinen vaalea kaunotar. Hän on tanssinopettaja Susa Matson, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi Tanssii tähtien kanssa -suosikkiohjelman tähtiopettajana.
Nyt hän on opettamassa nurmeslaisia tanssinharrastajia Tanssikerho Täysikuun vieraana. Eri lajeihin perehtyviä tunteja on takana jo kymmenen – perjantaina neljä, lauantaina kuusi – eikä väsymyksen merkkiä näy opettajassa, saati oppilaissa, vaikka moni harrastajista onkin osallistunut kaikille tunneille.