Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
Pe 30.1
-2
-5 °C
Lumisadetta
La 31.1
-2
-3 °C
Täysin pilvistä
Su 1.2
0
-1 °C
Lumisadetta
Ma 2.2
-1
-6 °C
Lumikuuroja
 
Otsikot

Kortin kokoiset terveiset


Postcrossingia harrastavan Maija Heikkisen, 48, kokoelmassa on jo 236 korttia paristakymmenestä eri maasta. Saman verran hän on raapustanut itsekin kortteja muutamassa vuodessa.Kokoelmaan mahtuu monta helmeä. Mieleenpainuvin oli Saksasta lähetetty kortti, jonka mukaan oli laitettu siemen. Kortissa luki pelkästään ”it’s not illegal” eli ”tämä ei ole laitonta”. – En tiedä, mikä kasvi se oli, mutta ei se lähtenyt kasvamaan, Heikkinen nauraa.Kylmät väreet tulivat puolestaan Ukrainan kriisin alkuaikoina tulleesta kortista. ”Putinilta on tainnut jäädä historian läksyt lukematta”, luki Ukrainasta lähetetyssä kortissa.– Ei ole kiva saada poliittisia kannanottoja, pitäköön ne omana tietonaan.


Lue lisää...

 

Ylä-Karjala ei ilmesty tiistaina 27.1.


Saimme juuri tiedon, että tietojärjestelmässämme olevaa vikaa ei pystytä korjaamaan tänään maanantaina. Olemme hyvin pahoillamme siitä, että emme pysty tarjoamaan lukijoillemme lehteä tiistaina. Tiistain lehti ilmestyy poikkeuksellisesti keskiviikkona.


Lue lisää...

 
29. tammikuuta 2015|Birgit Halkio

Kynttilät pois vakan alta

Kulttuuriharrastuksen määrä ja laatu Nurmeksessa ja Valtimolla ovat sitä luokkaa, että apurahoja erilaisia töitä, tapahtumia ja toimintaa varten kannattaisi hakea nykyistä enemmän. Näin kannustaa Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahaston hoitokunnan puheenjohtaja Asko Saarelainen yläkarjalaisia ylittämään rohkeasti hakukynnyksen. Rahastojen hakuaika on meneillään.
–  Näkisin, että täällä olisi ollut mahdollisuuksia saada useampiakin apurahoja, Saarelainen tuumasi viime viikolla Nurmeksessa pidetyssä rahaston esittelytilaisuudessa.