Etusivu   Yritys   Yhteystiedot   Ilmoitukset   Tilaukset   Mediatiedot   Palaute   
Sää » Nurmes
To 18.9
16
8 °C
Puolipilvistä
Pe 19.9
15
9 °C
Pilvistä
La 20.9
16
9 °C
Puolipilvistä
Su 21.9
14
3 °C
Mahdollisesti sadetta
 
Otsikot

Patoja ojiin Tervavaaralla

Kun veden pinta alueella nousee, rahkasammal alkaa kasvaa enimmillään jopa kaksi senttiä vuodessa. Kasvusto maatuu alta päin turpeeksi, Kalle Ruokolainen kertoi.
Ruokolainen osallistui lauantaina parinkymmenen muun talkoolaisen kanssa Tervavaaran luonnonsuojelualueen suon ennallistamistöihin.


Lue lisää...

Uusi risti nousi kylän ylle

Risti on nostettu uudella tavalla näkyville kylässä, jossa se on näkynyt tähänkin asti tsasounan kautta ja myös kodeissa, arkkipiispa Leo sanoi saarnassaan sunnuntaina Valtimon Rasimäellä.
Ennen liturgiaa hän toimitti pienen vedenpyhityksen ja vihki käyttöön erakkomunkki Stefanoksen uuden tsasounan.


Lue lisää...

 
16. syyskuuta 2014|MARJATTA TÖRHÖNEN

Aluetapahtumassa tiedolla kipua päin

Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Elli Aaltonen puhui Nurmeksessa järjestetyssä Reumaliiton Itä-Suomen aluetapahtumassa. Hän esitteli sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen nykytilannetta ja kannusti potilasyhdistyksiä kommentoimaan sitä nyt lakivaiheessa ja jättämään siihen varaumia.
Sote-uudistuksessa puhutaan tuottamisalueista. Aaltosen mukaan niiden tulee olla sellaisia, että ne kykenevät tarjoamaan itse tai hankkimaan ehkäiseviä ja korjaavia palveluja, antamaan riittävästi hoitoa, kuntouttamaan ja muodostamaan hyvän kokonaisuuden.