Julkaistu    |  Päivitetty 
Anu Saarelainen

Bomban kylpylä aukeaa vasta syksyllä

Havainnekuva Bomban kylpylästä. Havainnekuva Bomban kylpylästä.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa avaa Bomban kylpylän vasta kesän jälkeen. Kylpylässä on meneillään mittava remontti, jonka aiemmin arvioitiin valmistuvan kesäkuussa. 

- Kylpylähotelliin tehdään täydellinen peruskorjaus ja uusitaan niin ravintolaan kuin kylpyläänkin täysin nykyaikaiset laitteet ja tekniikka. Uudistustyöt halutaan tehdä huolella ja hyvin, joten sen vuoksi rakennusaikataulu on jo alun perin laadittu joustavaksi, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.

Aiempien suunnitelmien lisäksi kiinteistössä on päätetty näiden uudistustöiden yhteydessä uusia muun muassa myös hotelliosan viemäriputkisto.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kylpylään, kylpylän ravintolaan, hotellin vastaanottotiloihin, hotellin julkisivuun sekä Bomban karjalaiskylään tehdään parannustöitä noin 6,0 miljoonalla eurolla. Näiden töiden henkilötyövaikutus on 94 henkilötyövuotta. Kylpylähotellin lisäksi myös Bomban karjalaiskylässä tehdään parannustöitä, kuten maalaustöitä, uusitaan ulkovalaistusta, vesikatteita sekä lämpökanaaleja.

Remontin viivästyminen tuo muutoksia myös lasten kesäohjelmaan. Nurmeksen kaupunki on totutusti järjestänyt kesäisin uimakouluja kylpylässä. Tänä kesänä uimakoulut jäävät kuitenkin kokonaan ohjelmasta pois. Vapaa-aikasihteeri Armi Laukkasen mukaan harkinnassa on uimakoulujen järjestäminen syksyllä kylpylän avauduttua. 

PKO osti Break Sokos Hotel Bomban Jukolan Osuuskaupalta viime vuonna. Remontti alkoi viime syksynä. 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta