Julkaistu 
Kristiina Vuorela

Suloisia karaokesointuja Pielis-areenalla

Joukko kipailun superfinalisteja. Keskellä naisten sarjan voittaja Pirkko Hautamäki ja miesten sarjan voittaja Teppo Piirainen. Kristiina Vuorela Joukko kipailun superfinalisteja. Keskellä naisten sarjan voittaja Pirkko Hautamäki ja miesten sarjan voittaja Teppo Piirainen.

Sulo & sointu -karaokemestarikisa ratkesi lauantaina Pielis-areenalla. Miesten sarjan ykkössijalle pääsi Teppo Piirainen Kuhmosta. Kunniaa saatiin myös Nurmekseen, kun nurmeslainen Tuomas Pakkanen sijoittui miesten sarjassa toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Matti Peura Juuasta ja neljänneksi Taisto Poimaa Siilinjärveltä.

Naisten sarjan voitti Pirkko Hautamäki Kälviältä. Toiseksi sijottui Mervi Ala Lieksasta, kolmanneksi Päivi Tervo Kuhmosta ja neljänneksi Anna-Kaisa Korpinen Kajaanista.

Finaalin ainoa nurmeslainen kilpailija Tuomas Pakkanen kertoi laulaneensa lapsesta saakka. Karaokesta hän innostui parikymmentä vuotta sitten. Hänellä ei ole kotona karaokelaitteita, joten hän harjoittelee lauluja tietokoneen avulla. Hän laulaa myös työpaikalla.

– Työskentelen Metsähallituksen metsurina, eivätkä työkaverit kuule, kun laulan, hän paljasti erikoisen harjoittelupaikkansa, metsän.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta