Julkaistu    |  Päivitetty 
Anu Saarelainen

Arvi Nykäselle Nurmes-palkinto

Vapaaehtoistoimija Arvi Nykänen palkittiin Nurmes-palkinnolla. Anu Saarelainen Vapaaehtoistoimija Arvi Nykänen palkittiin Nurmes-palkinnolla.

Nurmeksen kaupunki palkitsi vapaaehtoistoimija ja karaokemies Arvi Nykäsen Nurmes-palkinnolla Nurmeksen ja nurmeslaisen hyväksi tekemästään työstä. Palkinto luovutettiin torstai-iltana kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä. 

– Arvi Nykänen on harrastuksensa eli karaoken kautta liikuttanut ja laulattanu isoa joukkoa nurmeslaisia. Hänen tavoitteenaan on lisätä iloa ja sosiaalista vuorovaikutusta sekä vähentää yksinäisyyttä, kehui kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anni Savolainen Nykäsen toimintaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Nurmes-palkinto jaetaan vuosittain tai kaupunginhallituksen harkitseman ajan kuluttua tunnustuksen osoituksena sille yksityiselle henkilölle, yhteisölle tai laitokselle, joka samana tai sitä lähinnä edeltävänä vuonna on toiminut ansiokkaimmin Nurmeksen kaupungin talous-, elinkeino- tai yhteiskuntaelämän hyväksi taikka muulla tavoin on merkittävimmin vaikuttanut Nurmeksen kaupungin kehitykseen.

Palkinto on kaksiosainen. Vuolukivinen karhuveistos on kiertopalkinto, ja pronssinen Laulupuu jää omaksi. 

Kommentoi

Hae sivuilta