Julkaistu 
Anu Saarelainen

Attendo kävi ostoksilla Nurmeksessa

Kotiniemen ja Kotirinteen palvelukodit ovat siirtyneet uudelle omistajalle. Anu Saarelainen Kotiniemen ja Kotirinteen palvelukodit ovat siirtyneet uudelle omistajalle.

Attendo oy on ostanut Pielisen Karjalan Dementiakoti oy:n ja Juuan Hoito ja Hoiva oy:n osakkeet. Työntekijät siirtyvät Attendolle vanhoina työntekijöinä.

– Olemme tyytyväisiä, että yrityskauppa syntyi ja ikäihmisten hoiva voi jatkua entisellään. Siun soten kiristynyt sijoituspolitiikka on tehnyt pienyrittäjän tilanteesta vaikean, sanoo Marko Lipponen, hoivakotien pääomistaja. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Yhtiöt tuottavat palvelukodeissaan hoiva- ja asumispalveluita ikäihmisille ja päihdemuistisairille Pielisen Karjalan Dementiakodilla on Nurmeksessa 36 asukaspaikkaa sisältävä Kotiniemen palvelukoti sekä 32 asukaspaikkaa sisältävä Kotirinteen palvelukoti. Kotiniemen kautta tuotetaan myös kotihoitopalveluja lähialueen ikäihmisille. Juuan Hoidolla ja Hoivalla on 35 asukaspaikkaa sisältävä Tetriahon palvelukoti ja Tetritupa, jossa on 28 asukaspaikkaa. 

Sekä Nurmeksen että Juuan palvelukodit sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristössä ja noudattavat toiminnassaan Green Care -hoivaperiaatteita, jossa viljellään, hoidetaan kasvimaita ja arkeen liittyy eläinystäviä. 

– Juuan ja Nurmeksen palvelukodit ovat arvostettuja ja olen iloinen, että pääsemme jatkamaan hyvin tehtyä työtä ikääntyneiden hyvinvoinnin eteen. Attendolla on myös Green Care -mallia noudattavia palvelukoteja, joten toimintamalli on tuttu ja mieluinen myös meille, sanoo aluejohtaja Anne Flink Attendosta. 

 

Kommentoi

Hae sivuilta