Jutelmia

Ajattelemattomia ajatuksia nuoren näkökulmasta.

Kaikkea ei tarvitse olla inhoamatta

En pidä Cheekistä yhtään.

Tuossa lauseessa ei ole mitään väärää, eikä minun tarvitse pahoitella mielipidettäni. Cheek on hahmo. Cheekin nimissä julkaistaan mielestäni huonoa musiikkia ja tuodaan esille maailmankatsomukseni vastaisia arvoja.

Jare Tiihonen, henkilö Cheekin hahmon takana, on asia erikseen. En inhoa häntä. Oikeiden henkilöiden inhoaminen on typerää. Tuskin viihtyisin kovin hyvin Jarenkaan seurassa, mutta koska en tunne häntä, en ota kantaa.

Myönnän, että olen tuonut mielipiteeni kärkkäästi esille. Peittänyt korvani liioitellen, kun "Sokka irti" on kajahtanut radiosta. Perustellut aivan liian useasti miksi Cheekin tuotanto on mautonta.

Minulle tolkutetaan usein: "sinun pitäisi lukea Jaren elämänkerta, niin tietäisit, kenestä puhut". En aio tehdä sitä. Minua ei kiinnosta. Se, että tietäisin enemmän henkilöstä, joka tekee mielestäni huonoa musiikkia, ei muuttaisi huonoa musiikkia sen mielekkäämmäksi kuunneltavaksi. Sitä paitsi kirjassa Tiihosen elämää on voitu glorifioida vaikka millä mitalla, mutta ei takerruta siihen.

Mielestäni "hahmojen" inhoaminen on hyväksyttävää siihen asti, kun se pysyy perusteltuna tuotantoon kohdistuvana urputtamisena, eikä purkaudu esimerkiksi vihapostina tai mene henkilökohtaisuuksiin. Oikeastaan se on aika puhdistavaa. Inhoon voi suhtautua huumorilla. Hyväksyn myös kuittailut Cheek-antipatiastani. Mutta pyydän: antakaa minun marista rauhassa, minulla on syyni siihen. Siitä ei ole kenellekään haittaa.

 

Kommentit

Ei kommentteja
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
24.10.2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ylakarjala.fi/