play

Hankikanto vai hankiainen? – Kumpikin Tuire tietää mielestään oikean vastauksen, joten ilman väittelyä tuskin selvitään Murre-livessä torstaina

Tuire Haverinen (vas.) ja Tuire Turunen ottavat murteet haltuun ensi viikolla suorassa lähetyksessä.

Tuire Haverinen (vas.) ja Tuire Turunen ottavat murteet haltuun ensi viikolla suorassa lähetyksessä. Kuva: Risto Kuittinen

Tuire Haverinen

Mitä tarkoittaa hankikanto? Puhutaanko teillä sukan neulomisesta vai kutomisesta? Mitä se tuima taas tarkoittikaan eri puolilla Suomea? Millä sitä saunassa vihdottiinkaan, vastalla vai vihdalla?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat tai saattavat jopa väitellä Ylä-Karjalan hämäläislähtöinen toimitussihteeri Tuire Haverinen ja paljasjalkainen pohjoiskarjalainen mediamyyjä Tuire Turunen. Parivaljakko keskustelee aiheesta suorassa lähetyksessä Ylä-Karjalan verkkolehdessä torstaiaamuna 2. marraskuuta klo 7 alkaen.

Keskustelua tai siitä seuraavaa väittelyä pääset seuraamaan siis vain verkkolehden kautta, joten nyt viimeistään kannattaa ottaa lehden digitunnukset käyttöön täältä: Ota Ylä-Karjalan digilehti käyttöön.

Myös lukijat voivat osallistua lähetykseen lähettämällä erilaisia murresanoja arvuuteltavaksi tai kommenttejaan tai kysymyksiä murteista etukäteen toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi tai täältä löytyvän lomakkeen kautta: Lähetä Ylä-Karjalalle murresana arvuuteltavaksi.

Lähetystä voi katsoa myös myöhemmin, sillä se jää tallenteena verkkolehteen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta