play

Millaisia muistoja kansalaisopiston kursseista on jäänyt? – Osallistu Ylä-Karjalan juttuun juhlavuottaan viettävästä kansalaisopistosta

Matonkudontakurssit ovat yleensä suosittuja kansalaisopistossa.

Matonkudontakurssit ovat yleensä suosittuja kansalaisopistossa. Kuva: Tuire Haverinen

Tuire Haverinen

Ylä-Karjalan kansalaisopisto on toiminut jo 60 vuotta. Aiemmalta nimeltään Nurmeksen seudun kansalaisopisto aloitti toimintansa 16.9.1963.

Ylä-Karjala suunnittelee tekevänsä juttua juhlavuottaan viettävästä kansalaisopistosta ja kaipaa haastateltavia, sekä kansalaisopistokonkareita että myös uudempia harrastajia. Mitä kansalaisopisto antaa teille, miksi kursseilla käydään, mitkä ovat olleet mieluisimmat kurssit ja millaisia kursseja ohjelmistoon kaivattaisiin? Myös kaikenlaiset kansalaisopistoon liittyvät muistot ovat parhainta mahdollista aineistoa.

Juttu on tarkoitus julkaista torstaina 30. marraskuuta, mutta yhteyttä kannattaa ottaa enemmin pikemmin kuin myöhemmin. Jos siis haluat olla mukana jutunteossa tai tiedät jonkun, joka juttuun pitäisi ehdottomasti haastatella, laita viestiä toimitus@ylakarjala.fi tai soita toimitussihteeri Tuire Haveriselle 050-415 2423.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta