play

Hetkinen vain – Kesäkuvakisassa etsitään tällä kertaa erilaisia hetkisiä

Ylä-Karjalan kesäkuvakilpailussa etsitään erilaisia hetkisiä.

Ylä-Karjalan kesäkuvakilpailussa etsitään erilaisia hetkisiä. Kuva: Henri Jokela

Henri Jokela

Kesäkuvakisa käynnistyy taas! Tämän kesän Ylä-Karjalan kesäkuvakisan teemana on Hetkinen.

Hetkinen voi olla sananmukaisesti lyhyt, pieni hetki tai ihmetystä ja huvitusta huokuva kysymys- ja huutomerkeillä tehostettu ihmettelypäivittely. Tai voihan hetkinen olla myös toteava, odottelemiseen liitettävä ajankulun ilmaisu.

Kuvan tulee olla otettu Nurmeksen alueella tänä kesänä. Kilpailukuvan tulee olla käsittelemätön jpg-kuva ja mielellään noin megan kokoinen tai isompi, jotta sen julkaisu paperilehdessä onnistuu laadun kärsimättä.

Palkintoraati valitsee loppukilpailuun kymmenen kuvaa, jotka julkaistaan Ylä-Karjalassa. Lopullisen voittajan valitsee yleisö. Raadin kokoaa toimittaja Henri Jokela.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvan on siis myös oltava julkaisematon eli sitä ei saa jakaa etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jotta äänestäjät katsoisivat kuvia mahdollisimman tuorein silmin.

Kuvia voi lähettää kisaan 20. elokuuta asti toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Kesäkuvakisa”. Kuvalle voi keksiä nimen sekä kertoa kuvan tarinaa, missä ja milloin se on otettu. Liitä viestiin myös nimesi ja yhteystietosi.

Kuvakisan voittaja palkitaan Euronics Nurmeksen sadan euron lahjakortilla ja kaksi seuraavaksi sijoittunutta lehden tuotepalkinnoilla. Lisäksi yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan lehden tuotepalkintoja.

Kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Ylä-Karjalan paperilehdessä sekä nettisivuilla ja Facebookissa ilman erillistä korvausta.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta