Julkaistu 

Essi Hakala voitti kirjoituskilpailun

Essi Hakala kirjoitti vertauskuvallisen tarinan pelon voittamisesta. Valtteri Leinonen Essi Hakala kirjoitti vertauskuvallisen tarinan pelon voittamisesta.

Nurmeslainen Essi Hakala on voittanut valtakunnallisen Outopia-kirjoituskilpailun nuorten sarjan. Kilpailun teemana oli jännitys.
Hakalan novelli Pelon siivin sai kilpailun tuomaristolta kiitosta eritoten hyvästä kielenkäytöstä. Sisällöltään novellia kuvailtiin vertauskuvalliseksi tarinaksi pelon voittamisesta.
Kilpailutöiden taso oli tuomariston mukaan vaihteleva, joten parhaimmisto oli helposti löydettävissä. Tuomaristo koostui Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin jäsenistä.
Kilpailuun tuli kaikkiaan 176 työtä. Outopia-tapahtuman järjestämä kirjoituskilpailu oli sarjassaan jo kuudes. Tulokset julkistettiin Outokummussa lauantaina.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Ekstrovertti vai introvertti? Tällä yksinkertaisella kysymyksellä teemme toisistamme monia nopeita päätelmiä. Sinällään kysymys on aivan tavallinen. V...
Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...