Julkaistu 

Ilves iski kiinni betoniseen kissaan Nurmeksessa

Ilves iski hampaansa Raimo Hukkasen omakotitalon etupihalla olevan betonisen kissan niskaan ja kynsi sammalet pihakoristeen selästä. Heikki Rissanen Ilves iski hampaansa Raimo Hukkasen omakotitalon etupihalla olevan betonisen kissan niskaan ja kynsi sammalet pihakoristeen selästä.

Ilvekselle sattui tällä viikolla paha arviointivirhe Nurmeksen taajaman tuntumassa, kun se iski kyntensä ja hampaansa pihakoristeena olleen betonisen kissa niskaan omakotitalon etupihalla. Ilveksen inhimillinen erhe sattui tiistaina puolenpäivän jälkeen Markkulantiellä.

– Tuolta se postilaatikolta päin hiiviskeli pihaan, hyökkäsi takaa päin betonisen kissan kaulaan ja iski hampaansa sen niskaan, päivittelee tilannetta kotinsa ikkunasta seurannut Raimo Hukkanen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Talon isäntä kutsui viereisessä huoneessa olleen vaimonsa Salme Hukkasen ja vaimon yrityksessä työskentelevän Jaana Jääskeläisen tapausta katsomaan.

– Ei se ilves häiriintynyt, vaikka ikkunasta kolmisin seurattiin.

Aikansa kissan niskan kovuutta ihmeteltyään ilves hipsi metsäsarakkeen kautta naapurin suuntaan.

– Turhan lähelle pihaan tulevat. Kummastuttaa, mikä sai sen keskellä päivää liikkeelle. Eniten tässä arveluttaa, uskaltaako enää pitää koiraa, pientä kääpiöpinseriä vapaana pihalla. Se on koiran menoa, jos ilves siihen kiinni iskee, Raimo Hukkanen arvelee.

Hukkanen ilmoitti havainnostaan poliisille.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...
Vanhaksi ehdin, ennen kuin tulin käyneeksi Tornionlaaksossa ajan kanssa. Kun tilaisuus tuli, pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen todellisuuteen. Kor...