Julkaistu 

Loppuviikkoa kohden paukut kovenevat

Sanna Nurmirinnan ostoksille karttui hintaa viitisenkymmentä euroa, mikä vastaa Ari Rönkön myyntipisteellä keskimääräistä kertaostosta. Heikki Rissanen Sanna Nurmirinnan ostoksille karttui hintaa viitisenkymmentä euroa, mikä vastaa Ari Rönkön myyntipisteellä keskimääräistä kertaostosta.

Nurmeksessa aloitettiin alkuviikolla uudenvuoden rakettien myynti. Sanna Nurmirinta kävi täydentämässä perinteistä uudenvuoden kattausta omalla osuudellaan Rakettikeijun ilotulitepisteellä Porokylässä. Perinteen mukaan sukulaisia kokoontuu yhteen ottamaan uutta vuotta vastaan reilun kymmenen hengen voimin.

– Jokainen tuo oman osuutensa ilotulitteista, ja saamme näin näyttävän ilotulituksen aikaan, Nurmirinta kertoi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Rautia Naumasen ilotulitevastaava Jukka Turusen mukaan alkuviikosta oli ollut vielä hiljaisempaa, mutta loppuviikkoa kohden paukut kovenevat. Ari Rönkkö Rakettikeijun pisteellä puolestaan kertoi, että kovemmat paukut, tykinlaukaukset ja erilaiset padat ovat isien ja poikien suosiossa ja äidit kysyvät säihkettä ja väriloistoa.

Tulitekauppa ei kuitenkaan noudata aina ennakoitua kaavaa. Taannoin pieni ja iäkkäämpi naisihminen yllätti tulitekauppiaan, joka oli valmistautunut myymään jotain pientä ja hiljaista tähtitikkua. Mummo olikin yllättänyt pyytämällä kolme pataa ja jytäkimmästä päästä.

Kommentoi

Hae sivuilta