Julkaistu 
Marianne Haverinen

Majatalot ehdolla Pohjoismaiden ruokamatkailutuotteeksi

Yrttivaellus on yksi Majatalosta majataloon -porukan ruokatuotteista. Kuvassa Anni Korhonen opastaa matkailijoille, kuinka vesiheinästä valmistetaan pestoa. Marianne Haverinen Yrttivaellus on yksi Majatalosta majataloon -porukan ruokatuotteista. Kuvassa Anni Korhonen opastaa matkailijoille, kuinka vesiheinästä valmistetaan pestoa.

Majatalosta majataloon -porukka on valittu edustamaan Suomea pohjoismaiseen Embla-ruokakilpailuun. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä kilpailussa mitellään seitsemässä kategoriassa, joihin kuhunkin on valittu yksi edustaja Suomesta. Majatalot kilpailevat vuoden 2017 ruokamatkailutuotteen tittelistä.

Puukarin Pysäkin Anni Korhonen kertoo, että majataloja oli pyydetty osallistumaan kilpailuun. Hän uskoo, että jo pelkästään ehdolla olosta on majataloille markkinoinnillista hyötyä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Ainakin niiden organisaatioiden kautta, jotka ovat tässä mukana. Kilpailu varmasti edesauttaa toistemme ruokakulttuurin tuntemusta, Korhonen toteaa.

Puukarin Pysäkin lisäksi majataloporukkaan kuuluvat Laitalan Lomat, Majatalo Pihlajapuu, Männikkölän Pirtti ja Karelia Cottages.

Ruokakilpailun avulla halutaan vahvistaa yhteistä pohjoismaista ruokaidentiteettiä ja ruokakulttuuria sekä lisätä kiinnostusta pohjoismaiseen ruokaan myös Pohjolan ulkopuolella. Voittajat valitaan elokuuussa. Kilpailun toteuttaa Pohjolan Talonpoikaisneuvoston Keskusjärjestö NBC.

Kommentoi

Hae sivuilta