Julkaistu 
Valtteri Leinonen

Nurmekseen istutettiin Tulevaisuuden kuusipuisto

Nuori Otso Käyhkö auttoi Nurmes-seuran Lasse Nirhamoa antamaan kuusentaimelle hyvän alun. Valtteri Leinonen Nuori Otso Käyhkö auttoi Nurmes-seuran Lasse Nirhamoa antamaan kuusentaimelle hyvän alun.

Tämä on kaikkiaan hieno kunnianosoitus Suomen itsenäisyydelle. Nurmes-seuralle täydet pisteet ja Nurmeksen kaupungille paikasta, totesi Raimo Sillanpää Nurmeksen Tuupalassa viime lauantaina.

Sillanpää oli saapunut istuttamaan nimikkokuustaan Rekulan päiväkodin viereen nousevaan Tulevaisuuden kuusipuistoon. Puisto on osa Suomi 100 -juhlamenoja Nurmeksessa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Sillanpään ohella lauantain istutustilaisuuteen oli saapunut muita yksityishenkilöitä sekä paikallisten yritysten ja yhdistysten edustajia. Suunnitelmien mukaan lauantaina istutettiin raivatulle puistoalueelle yhteensä 60 kuusta, jotka täysikasvuisina muodostavat neljä puoliympyrää.

– On mukava ajatus, että täällä vielä sadan vuoden päästä ihastellaan tänään istutettua puistoa, sanoi Nurmes-seuran varapuheenjohtaja Pirkko Keskinen.

Nurmes-seuran ideoimaan puistoon oli haettu taimet entisen Rauhalan koulun Kotikuusesta. Kotikuusi on itsessään 50 vuotta vanha ja polveutuu Helsingissä sijaitsevasta 100-vuotiaasta Itsenäisyyden kuusesta.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Elämässä tulee välillä vastaan pettymyksiä. Itse näen, että pettymysten hetkillä otetaan miehestä tai naisesta mittaa. Pettymyksen tunteen hallinta, s...
Lemmikit ja lapset ovat sellaisia asioita, joista kaikkien oletetaan usein automaattisesti pitävän. Ainakin saattaa joutua perustelemaan erittäin varo...
Uuden tarinan alku. Näin kuvailisin tätä hetkeä, kun kirjoitan armeijan punkassa ihka ensimmäistä blogitekstiäni Ylä-Karjalan nettisivuille. Olisi ken...