Julkaistu 
Valtteri Leinonen

Pesäpallokoulu teki paluun vuosien tauon jälkeen

Katri Tiainen näytti Juulia Säpille, miten oikeaoppinen syöttö lähtee. Lyömävuorossa oli Mette Mikkilä. Valtteri Leinonen Katri Tiainen näytti Juulia Säpille, miten oikeaoppinen syöttö lähtee. Lyömävuorossa oli Mette Mikkilä.

Keskustan kentällä pelataan taas pesistä. Nurmeksen Seppojen 7–10-vuotiaille lapsille tarkoitettu pesäpallokoulu starttasi viime viikon keskiviikkona.

– Useampana kesänä pesiskoululle ei yksinkertaisesti löytynyt vetäjää. Viime kesänä ei ollut kenttääkään. Nyt on onneksi hyvät molemmat, kertoo Seppojen entinen puheenjohtaja ja aktiivijäsen Mikko Meriläinen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pesiskoulua vetävät Antti Ahlgren ja Katri Tiainen. Vetäjäkaksikko kertoo, että pesiskoululaisia on tällä hetkellä noin kymmenen ja että lisää mahtuu hyvin mukaan. Joukossa on sekä tyttöjä että poikia.

Viime keskiviikkona pesiskoululaisilla oli luvassa lajinomaisia leikkejä ja heittoharjoituksia. He pelasivat muun muassa hirvenmetsästystä. Pelissä yritetään metsästää toisen joukkueen edustajia pehmopallolla. Peli vaikutti olevan lasten mieleen.

– Oli kyllä kivaa. Tätä ollaan pelattu koulussakin, Martti Saarelainen sanoo.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Elämässä tulee välillä vastaan pettymyksiä. Itse näen, että pettymysten hetkillä otetaan miehestä tai naisesta mittaa. Pettymyksen tunteen hallinta, s...
Lemmikit ja lapset ovat sellaisia asioita, joista kaikkien oletetaan usein automaattisesti pitävän. Ainakin saattaa joutua perustelemaan erittäin varo...
Uuden tarinan alku. Näin kuvailisin tätä hetkeä, kun kirjoitan armeijan punkassa ihka ensimmäistä blogitekstiäni Ylä-Karjalan nettisivuille. Olisi ken...