Julkaistu 
Tuire Leppänen

Pielisen messut käynnistyivät vilkkaasti

Anita Kaketti ja Anneli Eskelinen olivat tulleet Pielisen messuille täyttelemään kilpailukuponkeja ja nauttimaan maistiaisista. Tuire Leppänen Anita Kaketti ja Anneli Eskelinen olivat tulleet Pielisen messuille täyttelemään kilpailukuponkeja ja nauttimaan maistiaisista.

Pielisen messut Pielis-areenalla Nurmeksessa käynnistyivät lauantaina hyvin. Messupäällikkö Tarja Naumasen mukaan sisätiloissa oli lauantaina hyvinkin vilkasta, areenan ulkopuolella taas oli ollut hieman hiljaisempaa.

– Myyjät ovat olleet tyytyväisiä, ja sehän on tärkeintä. Ja ihmisillä on ollut aikaa jutella esittelijöiden kanssa, mikä on hyvä, Naumanen sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kaksossisaret Anita Kaketti ja Anneli Eskelinen olivat saapuneet messuille Taivalkoskelta ja Lieksasta. Sisarten äiti asuu Nurmeksessa, ja messujen lisäksi viikonlopun ohjelmassa oli sukukokousta.

– Messut ovat olleet hyvät, mutta porukkaa on ollut vähän. Olemme täytelleet kilpailukuponkeja ja nauttineet maistiaisia, minkä olemme kerinneet, naiset toteavat.

Messut jatkuvat Pielis-areenalla huomenna sunnuntaina.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Elämässä tulee välillä vastaan pettymyksiä. Itse näen, että pettymysten hetkillä otetaan miehestä tai naisesta mittaa. Pettymyksen tunteen hallinta, s...
Lemmikit ja lapset ovat sellaisia asioita, joista kaikkien oletetaan usein automaattisesti pitävän. Ainakin saattaa joutua perustelemaan erittäin varo...
Uuden tarinan alku. Näin kuvailisin tätä hetkeä, kun kirjoitan armeijan punkassa ihka ensimmäistä blogitekstiäni Ylä-Karjalan nettisivuille. Olisi ken...