Julkaistu 
Lotta Loikkanen

Pikku Kakkosen Maltti nauratti torilla

Maltti valisti torilla muun muassa suojatien ylittämisestä. Lotta Loikkanen Maltti valisti torilla muun muassa suojatien ylittämisestä.

Lastenohjelma Pikku Kakkosesta tuttu liikennepuistokonstaapeli Maltti eli Jerry Mikkelinen esiintyi Nurmeksen iltatorilla maanantaina. Poliisien määräärahat ovat vähissä, joten Maltti oli liikenteessä ilman pariaan Valttia, joka oli lähtenyt työmatkalle Helsinkiin.

Maltti lauloi lapsille hampaidenpesusta ja muistutti aamupalan tärkeydestä. Kesken selostuksen konstaapelille kävi nolosti, ja hän nukahti. Onneksi yleisössä olleet lapset herättivät Maltin.

– Voi ei, minä nolaan koko meidän yksikkömme, liikennepuistopoliisi huokaili.

Pysyäkseen hereillä Maltti nipisti varmuudeksi itseään ja sai selostettua asian loppuun. Konstaapeli kärsi hetken myös ilmavaivoista, jotka naurattivat kovasti yleisöä. 

Nurmeksessa mökkeilevät Tuomas Pääkkönen sekä Anniina ja Jonna Sormunen jonottivat keikan jälkeen yhteiskuvaan Maltin kanssa. Kaikki kolme ovat katsoneet liikennepuistokonstaapelin edesottamuksia televisiosta. Maltti ja Valtti on Anniinan lempiohjelma, mutta Jonnasta Nalle Puh on parempi.

– Mummokin tykkää Nalle Puhista, Jonna kertoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta