Julkaistu 
Marianne Haverinen

Rekulan remontti aikaistuu vuodella

Sisäilmaongelmat ovat vakavimmat Peukaloisten päädyssä. Marianne Haverinen Sisäilmaongelmat ovat vakavimmat Peukaloisten päädyssä.

Rekulan päiväkodin remontti aikaistuu vuodella, kaupunginhallitus linjasi periaatepäätöksessään maanantaina. Remontin suunnitelmat tehdään loppuun tämän vuoden kuluessa, jolloin remontti pääsee alkamaan ensi vuoden alusta. Päiväkoti muuttaa elementtitiloihin vuodenvaihteessa ja palaa remontoituihin tiloihin viimeistään tammikuussa 2019.

Remonttia haluttiin kiirehtiä päiväkodin sisäilmaongelmien vuoksi. Päivähoidon aluejohtaja Tuula Pikkarainen kertoo, että oireita on ollut sekä henkilökunnalla että lapsilla. Oireilua on ollut jo vuosia.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Yksi ongelmapesäke on löytynyt kellarissa sijaitsevasta jumppatilasta, jonka maton alta löytyi kosteutta. Matto on jo poistettu, ja tila on suljettu pois käytöstä. Kaupungin rakennuttajapäällikön Jere Korhosen mukaan syy sisäilmaongelmiin on vielä epäselvä.

Kaupunki on jo lähettänyt tarjouspyynnöt tilaelementtien vuokraamisesta. Tarjousta pyydetään kolmiosaisesta, noin 500 neliön päiväkodista. Tilaelementit pystytetään vanhan keskustan koulun päätyyn asfalttipihalle.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Se, että muuttaa korona-aikana uuteen kaupunkiin, ei omien kokemuksieni mukaan estä uusien tuttavuuksien löytämistä. Ongelma on pikemminkin siinä, ett...
Karjalaisen Hän kävi täällä –palstalla muisteltiin viime viikon lopulla saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden henkilön Carolinen (Joanna Johnson) vierai...
Pöö, osa teistä saattaakin muistaa minut. Suurin osa taas ei. Viime kuukausien työ- sekä armeijakiireiden takia paperille rustailu on jäänyt vähemmäks...