Julkaistu 
Heikki Rissanen

Äijät löysivät yhteisen kielen kehonkielestä

Vatsalihakset esiin Virpi Siivolan kipparoimassa äijäveneessä. Airoissa edessä Heikki Niemilä ja Matti Timonen. Kipparin takana Leono Alatalo, Leo Leskinen ja Ari Pelkonen. Heikki Rissanen Vatsalihakset esiin Virpi Siivolan kipparoimassa äijäveneessä. Airoissa edessä Heikki Niemilä ja Matti Timonen. Kipparin takana Leono Alatalo, Leo Leskinen ja Ari Pelkonen.

Jos linja-autonkuljettaja, kaivurikuski, rautatieläinen, rakennusmestari ja meijerityöntekijä kohtaavat työuran aikana, yhteisen kielen löytyminen voi viedä aikansa. Mutta kun ikää karttuu ja kolotukset lisääntyvät, yhteinen kieli voi löytyä kehonkielestä.

Näin on käynyt myös Nurmeksen kaupungin soveltavan liikunnan Äijät-liikuntaryhmässä, joka on kokoontunut säännöllisesti jo reilun 12 vuoden ajan. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kunnon ylläpitämisen lisäksi säännölliset kokoontumiset pitävät myös sosiaalista elämää yllä. Liikunnan ohella parasta on porukan viljelemä hurtti huumori ja hyvä yhteishenki.

– Ei täältä olla tahallaan pois. Sairastuminen on ainoa pätevä syy. Jos joku on pidempään poissa, heti kysellään perään, toteaa yli kymmenen vuotta liikuntaryhmässä säännöllisesti käynyt Heikki Niemilä.

Kesätauon jälkeisessä kokoontumisessa vaihdettiin tietenkin kesän kuulumiset ja suunniteltiin tulevaa kautta. Pelin henki ryhmässä on, että kaikki äijäksi itsensä tuntevat ovat tervetulleita.

– Ohjelma rakennetaan mahdollisimman monipuoliseksi ja tutustutaan uusiin välineisiin. Pysytään ajan hermolla, pohjusti ryhmän vetäjä Virpi Siivola alkavaa kautta.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Se, että muuttaa korona-aikana uuteen kaupunkiin, ei omien kokemuksieni mukaan estä uusien tuttavuuksien löytämistä. Ongelma on pikemminkin siinä, ett...
Karjalaisen Hän kävi täällä –palstalla muisteltiin viime viikon lopulla saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden henkilön Carolinen (Joanna Johnson) vierai...
Pöö, osa teistä saattaakin muistaa minut. Suurin osa taas ei. Viime kuukausien työ- sekä armeijakiireiden takia paperille rustailu on jäänyt vähemmäks...