Julkaistu 
Harri Markkula

Tarja Smuran sydän kuuluu edelleen Nurmekseen – "Siilinjärven paikkeilla matka tuntuu jo kotiinpaluulta"

Tarja Smura esiintyy uudessa tv-sarjassa. MTV oy Tarja Smura esiintyy uudessa tv-sarjassa.

Vuonna 1993 Miss Suomeksi kruunattu Tarja Smura on yksi kahdeksasta Suomen kauneimmaksi kruunatusta naisesta, jotka esiintyvät Ava-kanavan uudessa ohjelmassa. Miss Universum -kilpailussa hän oli samana vuonna kuudes.

Missivuosi oli Smuralle "melkoista pyöritystä". Eikä se ollut helppoa Nurmeksesta ja Iisalmesta lähtöisin olevalle nuorelle missille, jolle kaikki alalla oli uutta ja ihmeellistä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Smuran mielestä nykyinen some-maailma esittelee mielellään paljasta pintaa.

– En toivo kuulostavani vanhoilliselta, vaikka haluankin palauttaa aimo ripauksen arvokkuutta missikisoihin. Koen onnekseni edustavani sitä glamour-missisukupolvea, joka edusti toisenlaista kauneuskäsitettä vastakohtana tälle ylitsevuotavalle tarjonnalle.

Nurmesta Tarja Smura ei ole jättänyt. Siellä ovat vanhemmat ja veljet, joten matka suuntautuu usein tuttuihin maisemiin.

– Perhe on minulle läheinen ja todella rakas. Ja vaikka välimatka Tampereelta tuntuu toisinaan rasittavan pitkältä, jossain Siilinjärven paikkeilla alkaa matkanteko tuntua jo melkein kotiinpaluulta. Ja kun tien päässä odottavat läheiset ihmiset, matka taittuu joutuisasti.

Nykyistä kehitystä Nurmeksessa Smura pohtii huolestunein sanakääntein.

– Olen surullinen siitä, että kaikille ei ole töitä ja talot autioituvat, siihen eivät auta upeat maisematkaan. Nostan hattua niille, jotka jaksavat silti yrittää, ja sitä pitää kannustaa.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Elämässä tulee välillä vastaan pettymyksiä. Itse näen, että pettymysten hetkillä otetaan miehestä tai naisesta mittaa. Pettymyksen tunteen hallinta, s...
Lemmikit ja lapset ovat sellaisia asioita, joista kaikkien oletetaan usein automaattisesti pitävän. Ainakin saattaa joutua perustelemaan erittäin varo...
Uuden tarinan alku. Näin kuvailisin tätä hetkeä, kun kirjoitan armeijan punkassa ihka ensimmäistä blogitekstiäni Ylä-Karjalan nettisivuille. Olisi ken...