Julkaistu 
Tuire Haverinen

Nurmes-talo suljettiin – aukeaa ehkä keskiviikkona

Markku Naasko yritti palauttaa kirjastoon dvd-levyä, mutta Nurmes-talon sulkeminen esti aikeet. Tuire Haverinen Markku Naasko yritti palauttaa kirjastoon dvd-levyä, mutta Nurmes-talon sulkeminen esti aikeet.

Nurmes-talo on suljettu loppupäiväksi ja huomiseksi tiistaiksi. Syynä on varotoimenpide rakennuksen katon lumikuorman takia. Talo on jo tyhjennetty, ja oviin on pantu lappu asiasta.

– Rakennustarkastaja kävi paikalla ja totesi, että talo on syytä sulkea. Lunta on katolla toista metriä, ja jos kelikin lauhtuu, niin sille tulee painoakin enemmän. Tällaisissa asioissa ei oteta riskiä. Olen juuri itse viimeisenä lähdössä rakennuksesta, toteaa hyvinvointijohtaja Petri Moilanen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Sulkeminen vaikuttaa moneen talossa kävijään. Talossa on muun muassa Nurmeksen kirjasto, Galleria Tyko, Kino Hannikainen ja Kötsin museo. Lisäksi siellä pidetään Pielisen Karjalan musiikkiopiston tunteja sekä joitakin Ylä-Karjalan kansalaisopiston kursseja.

Moilasen mukaan jatkosta tiedotetaan heti, kun tietoa saadaan lisää. Vielä hän ei pystynyt sanomaan, pystytäänkö talo avaamaan vielä keskiviikkonakaan.

– Kun kaverit pääsevät katolle katsomaan tilannetta, sitten selviää enemmän.

Tieto Nurmes-talon sulkemisesta ei ehtinyt tiistain lehteen.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Makoilin juuri tuttuun tapaani punkassa. Sain viestin kotirintamalta, että autoni vakuutusmaksut täytyisi maksaa. Vuoden vaihtuessa olen alkanut ottam...
Vaikka olen elänyt koko elämäni 2000-luvulla, suurin osa lapsuuteni saduista päättyi sanoihin "Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka". Mitä...
Tarkastellessani keskustelua joulusta ja sen herättämistä tunteista sisäinen keittiöpsykologini pääsee valloilleen. Hiljaa mielessäni leikin oman eläm...