Julkaistu 
Sari Sirkkiä-Jarva

Ravintola Seiskalle etsitään uutta omistajaa

Päivittäin Seiskassa lounastavat Markus Korhonen (vas.) ja Jarkko Komulainen toivovat, että ravintolalle löytyy jatkaja. Pertti Meriläinen Päivittäin Seiskassa lounastavat Markus Korhonen (vas.) ja Jarkko Komulainen toivovat, että ravintolalle löytyy jatkaja.

"Näinkö sinut löydän?" Ravintola Seiskan yrittäjäpariskunta Aija ja Jouko Harakka julkaisi maanantaina Facebookissa tunteikkaan ilmoituksen. Seuranhausta ei ole kyse, vaan ravintoloitsijat etsivät tositarkoituksella työlleen jatkajaa. Harakan pariskunta on pyörittänyt ravintolaa marraskuusta 1993, mutta luopumispäätös vahvistui kevään aikana.

– Väsyttiin, Aija Harakka kuvaa päätöksen taustaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Alkava kesä on Seiskalle viimeinen, ellei jatkajaa löydy. Ravintolatoiminnan kalusto on yrittäjäpariskunnan omistuksessa, 300 neliön ravintolatila ja alakerran varastot ovat olleet vuokrattuna Osuuspankilta. Ravintolatilan vuokrasopimuksen irtisanomispaperit annettiin Osuuspankille edellisviikolla.

– Paikka on myynnissä. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on puoli vuotta, meillä tilikausi päättyy elokuun lopussa, joten silloin toiminta päättyy osaltamme, Aija Harakka kertoo.

Ravintolatoiminta on kannattavaa, yrityksen liikevaihto on Aija Harakan mukaan ollut hyvä.

– Palkkaakin olemme saaneet, toki töitä sen eteen on pitänyt tehdä, Harakka kuvaa.

Yrittäjäpariskunta on vakuuttunut, että ravintolalle olisi tilausta Valtimolla jatkossakin.

– Meillä on vakiintunut asiakaskunta ja hyvä maine. Siksi eletään toivossa. Kyllä yksi ravintola Valtimolla olisi hyvä olla olemassa, Harakka sanoo.

Kommentoi

Hae sivuilta