Julkaistu 
Risto Kuittinen

Nurmeksen kaupungintalo myyty sijoittajille – ostajat Parkanosta ja Kankaanpäästä

Nurmeksen virastotalo, nykyinen kaupungintalo, on saanut uuden omistajan. Arkistokuva: Teemu Sihvonen Nurmeksen virastotalo, nykyinen kaupungintalo, on saanut uuden omistajan.

Nurmeksen kaupungintalo eli entinen valtion virastotalo on myyty maanantaina parkanolaiselle Jari Sammatille ja kankaanpääläiselle Henri Sinkkoselle. Kauppaa varten sijoittajat muodostivat uuden Ki oy Nurmes Virastotalo -nimisen kiinteistöosakeyhtiön. Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän mukaan yhtiö on perustettu viikko sitten ja sen kotipaikka on Parkano.

Sammatti on Parkanon kaupunginvaltuutettu sekä autokauppa-alan yrittäjä. Sinkkonen toimii puolestaan kiinteistösijoittajana.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Sammatti ja Sinkkonen kävivät kaksi viikkoa sitten tutustumassa kohteeseen ja pitivät kohdetta sekä Nurmesta positiivisena yllätyksenä. Vierailu oli ainakin Sammatille ensimmäinen Ylä-Karjalaan. Sinkkonen on osakkaana vastaavassa virastotalossa myös Forssassa.

– Nurmeksen virastotalossa on mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia. Puolet talosta on tällä hetkellä tyhjillään, joten uusia vuokralaisia olisi tarkoitus saada ensimmäisenä, Sammatti kommentoi.

Nurmeksen kaupunki käyttää virastotaloa kaupungintalonaan ja on siellä vuokralla. Sammatti sanoo, että he aikovat jatkaa toimintaa kuten ennenkin.

Aiempi omistaja Senaatti-kiinteistöt myi virastotalon nettihuutokaupassa. Myyntihinnaksi muodostui 107 654 euroa.

Kommentoi

Hae sivuilta