Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Katuremontti hankaloitti asukkaan postinhakua – ratkaisu löytyi ongen, muovipussin ja naapurin avulla

Postit kulkivat hetken aikaa ilmateitse Mähköntiellä. Kuvassa Rauha Kervinen laittaa postit muovipussiin, jota Martti Honkanen kannattelee onkivavalla pensaikon takaa. Nestori Grönholm Postit kulkivat hetken aikaa ilmateitse Mähköntiellä. Kuvassa Rauha Kervinen laittaa postit muovipussiin, jota Martti Honkanen kannattelee onkivavalla pensaikon takaa.

Mähköntien mittava katuremontti aiheutti alueen asukkaille monenlaista päänvaivaa kesän aikana. Suljettu ja auki revitty katu vaikeutti muun muassa Martti Honkasen postinhakua, sillä hänen olisi pitänyt kiertää postilaatikolleen huomattavan pitkä matka. Ongelma kuitenkin ratkesi naapuriavun avulla. Lisäksi tarvittiin oivallus, onki ja muovipussi.

Honkasen naapuri Rauha Kervinen pääsi postilaatikoille ongelmitta, joten hän nouti samalla naapurinsa postit. Talojen välinen pensasaita on kuitenkin sen verran tuuhea ja korkea, että postien ojentaminen kädestä käteen ei onnistunut. Tässä astuvat esiin onki ja muovipussi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Honkanen keksi kiinnittää ongenkoukkuun muovipussin. Kervinen pisti postit pussiin ja Honkanen onki postit itselleen. Kuvan naapuriavusta nappasi Nestori Grönholm.

– Kyllä tässä pitkin kesää aikamoinen jyrinä on käynyt, Kervinen toteaa katutyömaasta.

Nyt Mähköntie on jo osittain avoin liikenteelle. Remontin edistymisen myötä Honkasen postinhaku onnistuu nyt ilman kiertoteitä tai onkivapaa.

Kommentoi

Hae sivuilta