Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

"Olet ihana" – Nurmeksen piristäjät ilahduttivat autoilijoita

Maarit Huuskon autoon oli kiinnitetty lappu, jossa luki olet ihana. Maarit Huusko Maarit Huuskon autoon oli kiinnitetty lappu, jossa luki olet ihana.

Autoilijat saivat Nurmeksen keskustassa tällä viikolla päiväänsä ylimääräistä piristystä. Monen tuulilasin pyyhkijöihin oli nimittäin ilmestynyt lappuja, joissa luki esimerkiksi olet ihana, pysy juuri sellaisena kuin olet tai olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Lisäksi lapuissa oli jokin piirustus, kuten tähti tai punainen siili.

– Olin tulossa tiistaina pianotunnilta ja katsoin, että onko joku tuttu jättänyt autolle viestin. Kun näin lapun, sanoin varmaan ääneen, että voi kun ihana, Maarit Huusko kertoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Henna Kuittinen kuuli lapuista, kun hänen miehensä esitteli autosta löytämäänsä paperia tiistai-iltana. Lapussa toivotettiin aurinkoista päivää ihanalle ihmisille.

– Se oli hyvin piristävää, aika ihana ajatus, hän sanoo.

Noora Kansala löysi samantapaisen lapun kiinnitettynä omaan autoonsa, kun hän palasi hierojalta keskiviikkona. Hänen mukaansa lappu oli huippujuttu ja antoi tosi ihanaa piristystä.

Lappujen allekirjoittajina ovat Nurmeksen piristäjät, mutta ainakaan Huuskolla, Kuittisella ja Kansalalla ei ole tietoa, kuka lappuja on tuonut autoihin. Käsialan perusteella aikuisista ei kuitenkaan ole kyse.

– Onkohan kyseessä joku koululaisten juttu? Kansala pohtii.

Kuvia lapuista jaettiin myös Facebookissa Nurmes-palstalla ja kiiteltiin ihanista viesteistä. Arja Korhonen muisteli kommenteissa, että viime syksynä on ollut samanlaisia lappusia liikkeellä.

– Varmasti kyseessä on halu ilahduttaa ja tuottaa hyvää mieltä, hän kirjoittaa.

Kommentoi

Hae sivuilta