Julkaistu 
Marianne Haverinen

Valtuustoaloite Seiskan jatkamisesta – "Jokainen päivä ilman ravintolaa vahingoittaa kunnan mainetta"

Ravintola Seiskan toiminta loppui ainakin toistaiseksi elokuun lopussa. Arkistokuva: Risto Kuittinen Ravintola Seiskan toiminta loppui ainakin toistaiseksi elokuun lopussa.

Valtimon vasemmistoliiton valtuustoryhmä, Jussi Hermaja ja Veijo Karppinen, ovat jättäneet valtuustoaloitteen ravintola Seiskan jatkamisesta. He esittävät, että Valtimon kunta vuokraisi välittömästi ravintolatilan Pohjois-Karjalan Osuuspankilta ja ravintolalaitteet Seiskan entisiltä yrittäjiltä ja palkkaisi henkilökuntaa pyörittämään ravintolaa siksi aikaa, kunnes uusi toimija on löytynyt.

Aloitteessa todetaan, että kunnan on otettava kaikki vaikutus- ja markkinointikanavansa käyttöön, jotta ravintolaan saadaan mahdollisimman pian uusi yrittäjävetoinen toimija tai ravintolaketju.
Vasemmistoliiton valtuustoryhmä sitoutuu tarjoamaan kunnalle konsultointiapua aloitteen vaatimissa toimenpiteissä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kiirettä asian selvittämiseksi perustellaan sillä, että Seiskan ravintolakalusteet ovat paikalla enää muutaman päivän. Aloitteessa todetaan, että jokainen päivä ilman ravintolaa vahingoittaa kunnan mainetta palvelevana ja eteenpäin katsovana kuntana.

Kommentoi

Hae sivuilta