Julkaistu 

Tapahtuma- ja näyttelykalentereiden tietojen kerääminen muuttuu – Tietoja aletaan koota Karjalaisen Menoinfo.fi-palvelusta

Tapahtumakalenterit julkaistaan edelleen torstain Ylä-Karjalassa, mutta tietojen kerääminen muuttuu. Tuire Haverinen Tapahtumakalenterit julkaistaan edelleen torstain Ylä-Karjalassa, mutta tietojen kerääminen muuttuu.

Ylä-Karjalassa julkaistavien tapahtuma- ja näyttelykalentereiden tietojen kerääminen muuttuu ensi vuonna. Tähän asti kalenterit on koottu Nurmeksen kaupungilta ja Valtimon kunnalta saatujen tietojen pohjalta, mutta tammikuun puolivälistä lähtien kalentereiden tiedot kootaan Karjalaisen Menoinfo.fi-palvelun kautta.

Viimeinen lehti, johon tapahtuma- ja näyttelykalentereiden tiedot saadaan Nurmeksen kaupungilta ja Valtimon kunnalta, on torstaina 17. tammikuuta ilmestyvä lehti. Siinä on tapahtumat 17.–24. tammikuuta väliseltä ajalta. Sen jälkeiset kaikki tapahtumat kootaan Menoinfo.fi-palvelusta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tapahtumat ja näyttelyt on ilmoitettava Menoinfo.fi-palveluun maanantaisin kello 16 mennessä, jotta ne ehtivät saman viikon torstain Ylä-Karjalaan. Muuta kautta Ylä-Karjala ei ota tietoja vastaan, sillä vaarana on, että ne hukkuvat kaiken muun sähköpostin ja papereiden joukkoon ja jäävät julkaisematta. Toimitus voi tarvittaessa muokata tapahtumatietoja.

Menoinfo.fi-palveluun voi pyytää käyttäjätunnukset, joiden avulla ilmoittaminen ja ilmoitusten muokkaaminen on helpompaa. Apua voi tarvittaessa pyytää Karjalaisen asiakaspalvelusta tai Ylä-Karjalan asiakaspalvelusta. Nurmeksen tapahtumien kirjaamisessa auttaa myös kaupungin palveluohjaaja Teija Simonen.

Tapahtuma- ja näyttelykalenterit ilmestyvät edelleen tuttuun tapaan torstain lehdessä. Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan etukäteen.

Ylä-Karjalan tapahtumakalenteriin sopivat kaikille avoimet yleisötapahtumat, eivät kuitenkaan markkinointitilaisuudet. Yhdistysten sisäinen kerhotoiminta kuuluu edelleen seuratoimintapalstalle. Sama tapahtuma ei siis voi olla sekä tapahtumakalenterissa että seurapalstalla.

Kommentoi

Hae sivuilta