Julkaistu    |  Päivitetty 
Kati Honkanen

Paluu Rekulan päiväkotiin sujui riemuisasti

Kiipeilyseinä on yksi Veeku Pulkkisen (edessä), Ella Haapalaisen, Saara Tolvasen ja Eveliina Korkalaisen suosikeista uusissa tiloissa. Kati Honkanen Kiipeilyseinä on yksi Veeku Pulkkisen (edessä), Ella Haapalaisen, Saara Tolvasen ja Eveliina Korkalaisen suosikeista uusissa tiloissa.

Reilun vuoden väistötiloissa toiminut Rekulan päiväkoti pääsi muuttamaan viime viikon lopulla takaisin entisiin tiloihin. Ensimmäistä päivää remontoidussa päiväkodissa päästiin viettämään tänään maanantaina.

– Tavarat hakevat vielä paikkaansa, mutta perusarki pyörii. Nyt ei ole enää kiire mihinkään, toteaa esikoulun opettaja Maarit Sinivuori.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Viime viikon torstaina ja perjantaina päiväkodin väki vietti toimintapäivää Pielis-areenalla.

– Oltiin siellä "evakossa" muuton alta. Tekninen toimi kantoi tavaroita, ja me laitettiin niitä hirveällä kiireellä paikoilleen.

Rekulan päiväkodin remonttia aikaistettiin vakaviksi paljastuneiden sisäilmaongelmien vuoksi. Nurmeksen kaupungin rakennuttajapäällikkö Jere Korhonen toteaa remontin sujuneen suunnitelmien mukaan.

– Purkutyöt tehtiin omana työnä, ja jo siinä vaiheessa oli valmius saada urakkalaskentaan tieto, jos jotain yllätyksiä tulee. Mutta ei tullut mitään sellaista, mikä olisi vaikuttanut aikatauluun tai kustannuksiin.

Lapsille mieluisin uudistus löytynee päiväkodin kellarikerroksesta.

– Lasten silmin iloisin muutos on varmasti jumppasali, josta tuli todella värikäs ja jonne saatiin kiipeilyseinä, Sinivuori arvelee.

Lapset pääsivät heti ensimmäisenä päivänä piirtämään toiveitaan siitä, millaisia leikkiympäristöjä he päiväkotiin haluavat.

– Sateenkaarimaailma, kertoo piirustuksestaan Veeku Pulkkinen.

Kommentoi

Hae sivuilta