Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Nurmes kisaa Maaseutuparlamentista – lopullinen valinta tehdään nettiäänestyksellä

Nurmes kisaa Maaseutuparlamentista – lopullinen valinta tehdään nettiäänestyksellä Yrjö Nevalainen

Seuraavan Maaseutuparlamentin pitopaikkaa etsitään parhaillaan, ja Nurmeksen kaupunki on yksi kisaan ilmoittautuneista. Nurmeksen lisäksi paikasta kisaavat Janakkalan kunta, Kannuksen kaupunki, Kurikan kaupunki, Kaakon-Kantri ja Leader Länsi-Saimaa yhdessä Kaakkois-Suomen nuorten kanssa, Kainuun Nuotta ja Sotkamon kunta sekä Ähtärin kaupunki ja Ähtäri Zoo.

Maaseutuparlamentti pidetään lokakuun alussa 2020. Tapahtuma kokoaa kaikki maaseudun mahdollisuuksista innostuneet ja kiinnostuneet yhteen miettimään maaseudulla syntyviä ja siellä toimivia kestäviä ratkaisuja.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Parhaillaan hakemuksia käsittelee kahdeksanhenkinen raati, joka valitsee nettiäänestykseen sopivimmat ehdotukset. Lopullisen valinnan tekevät nettiäänestäjät. Nettiäänestys pidetään mahdollisesti maaliskuussa.

– Totta kai uskomme mahdollisuuksiimme. Meillä on monipuolinen kattaus maaseudun helmiä, jotka ovat jo olemassa, eikä vain kehitetty tätä tapahtumaa varten, hymyilee Pikesin toimitusjohtaja Minna Heikkinen.

Pikes toimii kisahakemuksen koordinoijana.

Jos Nurmes saa tapahtuman, se on Heikkisen mukaan iso tapahtuma paikkakunnalla. Edellisen kerran Maaseutuparlamentti pidettiin Leppävirralla, ja se kokosi paikalle noin 800 osallistujaa ja yhteensä yli 2 000 kävijää.

Kommentoi

Hae sivuilta