Julkaistu 
Tarja Ollikainen

"Sydämellinen kiitos musiikistasi" – Toimen naiseksi Tiina Könttä

Tiina Könttä oli iloisesti yllättynyt saamastaan kunnianosoituksesta. Tarja Ollikainen Tiina Könttä oli iloisesti yllättynyt saamastaan kunnianosoituksesta.

Nurmeksen Zonta-kerhon vuoden 2019 Toimen nainen on valtimolainen musiikinopettaja ja kuoronjohtaja Tiina Könttä. Hänet palkittiin tittelillä torstai-iltana Zonta-kerhon järjestämässä hyväntekeväisyyskonsertissa.

Nurmeksen Zonta-kerhon mukaan Könttä on ilahduttanut ihmisiä musiikillaan jo vuosikausia ja ottanut käyttöön uusia menetelmiä auttaakseen eri ikäryhmiä nauttimaan musiikista.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Tällä hetkellä hän työskentelee parin eri kansalaisopiston tuntiopettajana. Mummomuskareiden lisäksi Tiinalla on johdettavanaan neljä kuoroa, naisbändi sekä yksilöoppilaita niin laulussa kuin soitossa. Sydämellinen kiitos musiikistasi, Tiina! totesi palkintopuheessaan Nurmeksen Zonta-kerhon puheenjohtaja Eila Soikkeli.

Kerho on jakanut Toimen nainen -titteliä vuodesta 2005 alkaen. Tittelin voi saada nainen, joka on toiminut paikkakunnalla erityisen aktiivisesti ja tarmokkaasti joko harrastus- tai yhdistystoiminnassa, kunnallisessa tai muussa julkisessa tehtävässä tai vapaaehtoistyössä.

Kommentoi

Hae sivuilta