Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Kirjat uusiin käsiin – Juho Lipponen aloitti uutena yrittäjänä

Heli Kuvaja on myynyt kirjakauppa Sananhelinän liiketoiminnan Juho Lipposelle. Tuire Haverinen Heli Kuvaja on myynyt kirjakauppa Sananhelinän liiketoiminnan Juho Lipposelle.

Kirjakauppa Sananhelinä Nurmeksessa on vaihtanut omistajaa. Yrityksen pitkäaikainen työntekijä Juho Lipponen aloitti perjantaina liikkeen uutena yrittäjänä.

– Kiirettä on ollut. Eilen kaupanteon jälkeen oli vähän turta olo, Lipponen kuvaili perjantaina tuntemuksiaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Lipposen mukaan kirjakaupan toiminta pysyy aikalailla samanlaisena kuin aiemminkin. Pieniä muutoksia on mahdollisesti tiedossa myyntiartikkeleissa. Esimerkiksi käytettyistä dvd:istä on ollut kiinnostusta ja musiikkiliikkeiden kanssa voisi jossain vaiheessa tutkia yhteistyön mahdollisuuksia.

– Peruskuvio on havaittu hyväksi, niin en lähde sitä tieten tahtoen rikkomaan.

Kirjakaupasta luopunut Heli Kuvaja kertoo siirtyvänsä uusiin haasteisiin. Sen tarkemmin hän ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa valota suunnitelmiaan, vaan toteaa vain, ettei aio hävitä paikkakunnalta.

Yrittäjän vaihtumisesta alettiin puhua jo elokuussa, kun Kuvaja heitti Lipposelle kysymyksen, kiinnostaisiko tätä kirjakaupan pyörittäminen omillaan. Loppusyksyllä Lipponen vastasi kysymykseen myöntävästi.

– Jos vaihtoehtona olisi ollut kirjakaupan loppuminen, se olisi ollut huonoin vaihtoehto, Lipponen toteaa.

Kommentoi

Hae sivuilta