Julkaistu 
Esa Nevalainen

Ylä-Karjalan näköislehti monipuolistuu – Uusi sovellus jo ladattavissa

Uusi PKK Paikallislehdet -sovellus. Tuire Haverinen Uusi PKK Paikallislehdet -sovellus.

Ylä-Karjalan näköislehtisovellus uusiutuu ja monipuolistuu. Uusi PKK Paikallislehdet -sovellus on jo ladattavissa puhelimille ja tableteille sovelluskaupoista.

Jatkossa Ylä-Karjalan näköislehti ja kaikki verkkolehden sisältö näkyvät uuden sovelluksen kautta. Aiemmin käyttöön otetut tilaajatunnukset toimivat suoraan ilman uutta rekisteröitymistä. Uusille asiakkaille tilaajasisältöjen käyttöön ottoon riittää rekisteröitymiseen asiakastunnus, joka löytyy muun muassa lehden tilauslaskusta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki lehden tilaukset sisältävät oikeuden digitaalisten palvelujen käyttöön.

Uusi, ilmaiseksi ladattava sovellus löytyy iOS-älylaitteille App Store -sovelluskaupasta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Aikaisempi Paikallislehtien lukusali -sovellus toimii vielä muutaman viikon, jonka jälkeen se poistuu kokonaan käytöstä.

PKK Paikallislehdet -sovellus tarjoaa tutun näköislehden lisäksi heti avausnäytöllään kaikki verkkolehdessä julkaistut uutiset, joten lehden tilaajat saavat lisäsisällön samasta paikasta tuoreena.

Myös näköislehden lukumahdollisuudet laajenevat. Uudessa sovelluksessa näköislehden lukunäkymän voi muokata sellaiseksi, että uutiset ja jutut ovat perinteistä lehtipalstoitusta leveämpänä ja lukunäkymää ei tarvitse siirrellä näytöllä.

Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n paikallislehtien yhteinen sovellus palvelee myös useamman lehden tilaajia, sillä kaikki tutut lehdet löytyvät saman sovelluksen kautta. Lisäksi mukaan on uutena saatu myös Joensuun kaupunkilehti Karjalan Heili. Digitaaliset sisällöt tuovan sovelluksen tekniikka on sama, jonka sanomalehti Karjalainen otti käyttöön alkuvuonna.

– Ylä-Karjala haluaa palvella kaikkia lukijoitaan. Digipalvelujen kehittäminen ei ole pois paperilehden sisällöstä. Digipalvelut tarjovat vaihtoehtoisia tapoja lukea tuttua paikallislehteä, sanoo Ylä-Karjalan päätoimittaja Anu Saarelainen

 

Linkit sovelluskauppoihin:

Android (muun muassa Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus) : https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.pkkpaikallislehdet.areader

Apple: https://itunes.apple.com/fi/app/pkk-paikallislehdet/id1446561586?l=fi&mt=8

Kommentoi

Hae sivuilta