Julkaistu 
Marianne Haverinen

Jukolan ja PKO:n liittossuunnitelmat saivat vain kehuja

PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä jutteli yleisön kanssa ennen keskustelutilaisuuden alkua Nurmeksen ABC:lla. Marianne Haverinen PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä jutteli yleisön kanssa ennen keskustelutilaisuuden alkua Nurmeksen ABC:lla.

Jukolan Osuuskauppa ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) saivat esitellä fuusiosuunnitelmiaan ilman kriittisiä kannanottoja torstaina järjestetyissä keskustelutilaisuuksissa Valtimolla ja Nurmeksessa. Valtimolla yleisö tyytyi vain esittämään kysymyksiä, kun taas Nurmeksessa pidettiin useita puheenvuoroja kuntaliitoksen puolesta.

Sekä Valtimolla että Nurmeksessa nousi puheeksi Nurmeksen Jurttivaaran suljettu laskettelukeskus. Yleisöstä haluttiin tietää, onko sen uudelleen elvyttämisestä ollut edes puhetta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– On käyty keskustelua pintapuolisesti, mutta syvemmälle ei ole perehdytty. Laskettelutoiminta itsessään ei ole mitään kaikkein trendikkäintä ja kasvavinta aluetta, ja se vaatii isoja investointeja, sanoi PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä Valtimolla.

Osuuskauppojen toimitusjohtajat pitivät molemmissa keskustelutilaisuuksissa lähes samat esitykset, joissa käytiin läpi osuuskauppojen taustoja ja yhdistymisen höytyjä. Esityksessä myös kumottiin erilaisia väitteitä fuusioon liittyen. Erityisesti Nurmeksen tilaisuudessa korostettiin henkilöstön aseman paranemista.

– Vähän tuntuu siltä, että joutuu puolustelemaan, niin kuin olisi pahanteossa ollut, Kivelä totesi.

Kommentoi

Hae sivuilta