Julkaistu 

Jukola ja PKO yhdistyvät

Kaikki eivät mahtuneet Hannikaisen saliin, mutta kokousta pääsi seuraamaan ja äänestykseen osallistumaan myös gallerian puolella. Anu Saarelainen Kaikki eivät mahtuneet Hannikaisen saliin, mutta kokousta pääsi seuraamaan ja äänestykseen osallistumaan myös gallerian puolella.

Jukolan Osuuskauppa sulautuu Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan syyskuun alussa. Jukolan osuuskuntakokous päätti asiasta tiistai-iltana myöhään venyneessä kokouksessa äänin 404 - 116.

– Tämä on erittäin vastuullinen päätös. Tulevaisuus on otettu omiin käsiin, sanoi Jukolan hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Timonen päätöksen julistamisen jälkeen. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Olen äärimmäisen otettu ja onnellinen tekemästänne päätöksestä. Teemme entistä vahvemman Pohjois-Karjalan ja entistä vahvemman Ylä-Karjalan, sanoi puolestaan PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä.

Jukolan ja PKO:n yhdistymiskokous sai liikkeelle peräti 536 Jukolan asiakasomistajaa. Kokouspaikalle Nurmestaloon oli niin pitkät jonot, että kokous pääsi alkamaan vasta puolitoista tuntia myöhässä, sillä ison väkimäärän ilmoittautuminen vei paljon aikaa. 

Kaikki kokoukseen saapuneet jäsenet eivät mahtuneet Hannikaisen saliin, mutta Galleria Tykoon oli tehty katsomo, josta kokouksen kulkua pääsi seuraamaan. Salin ulkopuolella olleet pääsivät myös äänestämään. 

Kommentoi

Hae sivuilta