Julkaistu 
Tuire Haverinen

Liikenne rauhallista – takatalvi sai monet jättämään oman auton kotiin

Lumipyry sai monet turvautumaan julkiseen liikenteeseen. Perjantai-iltapäivänä Kajaanin päin menijöistä tosin suurin osa olisi kulkenut linja-autolla muutenkin. Tuire Haverinen Lumipyry sai monet turvautumaan julkiseen liikenteeseen. Perjantai-iltapäivänä Kajaanin päin menijöistä tosin suurin osa olisi kulkenut linja-autolla muutenkin.

Takatalvi näkyi Ylä-Karjalan liikenteessä tänään perjantaina. Moni jätti suosiolla autonsa kotiin ja turvautui Nurmeksessa esimerkiksi Katurin kyytiin. Katurin kuljettajan Kaija Rissasen mukaan aamu oli kiireinen.

– Ihmiset ovat soitelleet, että eivät pääse autolla liikkeelle, pääsisikö Katurilla. Kolmannes enemmän ainakin on ollut asiakkaita, jos ei enemmänkin, Rissanen kertoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Liikennettä Rissanen kuvailee rauhalliseksi ja varovaiseksi. Samaa sanoo myös valtimolainen taksikuski Veijo Karppinen.

– Hiljaa on tullut autoja vastaan. Varmasti on ollut kesärenkaita alla, Karppinen arvelee.

Autonsa kotiin joutui jättämään myös Marja Peura, joka odotteli linja-autoa Nurmeksen asemalla iltapäivällä. Peura oli matkalla Valtimolle töihin.

– Aikataulut muuttuivat ihan täysin. Aamulla käytin ensimmäistä kertaa Katuria, kun tulin palaveriin. Nyt menen linja-autolla Valtimolle ja tulen illalla takaisin. Paljon pitempi päivä tulee kuin normaalisti.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Minulla on aina ollut useita mielenkiinnonkohteita. Teatteri, lukeminen, kielet, kirjoittaminen ja ruoanlaitto, muutaman mainitakseni. Kuullessani uud...
Minusta jokaisen pitäisi edes joskus viettää ihan oikeaa lomaa. Ei siis niin, että on suunnitellut viikon täyteen grillijuhlia, veneretkiä ja mökkioly...
Olisi hienoa, jos kuntavaaleissa ennakkoon äänestäneiden nurmeslaisten määrä ennustaisi myös lopullista äänestysvilkkautta, Nurmes kun on takavuosina ...