Julkaistu 
Tuire Haverinen

Liikenne rauhallista – takatalvi sai monet jättämään oman auton kotiin

Lumipyry sai monet turvautumaan julkiseen liikenteeseen. Perjantai-iltapäivänä Kajaanin päin menijöistä tosin suurin osa olisi kulkenut linja-autolla muutenkin. Tuire Haverinen Lumipyry sai monet turvautumaan julkiseen liikenteeseen. Perjantai-iltapäivänä Kajaanin päin menijöistä tosin suurin osa olisi kulkenut linja-autolla muutenkin.

Takatalvi näkyi Ylä-Karjalan liikenteessä tänään perjantaina. Moni jätti suosiolla autonsa kotiin ja turvautui Nurmeksessa esimerkiksi Katurin kyytiin. Katurin kuljettajan Kaija Rissasen mukaan aamu oli kiireinen.

– Ihmiset ovat soitelleet, että eivät pääse autolla liikkeelle, pääsisikö Katurilla. Kolmannes enemmän ainakin on ollut asiakkaita, jos ei enemmänkin, Rissanen kertoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Liikennettä Rissanen kuvailee rauhalliseksi ja varovaiseksi. Samaa sanoo myös valtimolainen taksikuski Veijo Karppinen.

– Hiljaa on tullut autoja vastaan. Varmasti on ollut kesärenkaita alla, Karppinen arvelee.

Autonsa kotiin joutui jättämään myös Marja Peura, joka odotteli linja-autoa Nurmeksen asemalla iltapäivällä. Peura oli matkalla Valtimolle töihin.

– Aikataulut muuttuivat ihan täysin. Aamulla käytin ensimmäistä kertaa Katuria, kun tulin palaveriin. Nyt menen linja-autolla Valtimolle ja tulen illalla takaisin. Paljon pitempi päivä tulee kuin normaalisti.

Kommentoi

Hae sivuilta