Julkaistu 
Henri Jokela

Iso työ on nyt tehty – Nurmeksessa lakitetaan 30 ylioppilasta

Nea Ullgren (vas.) ja Henna Hara olivat iloisia ylioppilakirjoitusten tuloksista. Henri Jokela Nea Ullgren (vas.) ja Henna Hara olivat iloisia ylioppilakirjoitusten tuloksista.

Nurmeksen lukiosta valmistuu tänä keväänä 30 uutta ylioppilasta. Rehtori Timo Karppinen sanoo, että ylioppilaita saattaa tulla vielä muutama lisää, sillä osalla tutkinto on valmis, mutta päättötodistuksesta uupuu kurssi tai pari.

Valkolakin päähänsä saava Nea Ullgren oli omaan urakkaansa tyytyväinen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Iso työ tässä on. Olen kyllä ylpeä ja iloinen, että olen saanut tämän tehtyä. Kirjoitukset olivat aika haastavia, mutta eivät älyttömän vaikeita. Mukavan haastavia.

Ullgrenin ainevalikoimasta löytyvät pakollisen äidinkielen lisäksi historia, ruotsi, englanti ja yhteiskuntaoppi. Historian hän kirjoitti jo toisen vuoden keväällä.

– Historiassa kiinnostavat tarinat ja ihmiset sekä motiivit tapahtumien takaa. Historian koe ei ollut niin vaikea, mitä se olisi voinut olla, Ullgren sanoo.

Myös Henna Hara oli iloinen ylioppilaskokeiden sujumisesta.

– Kirjoitukset menivät, kuten oletin ja odotin, ihan hyvät tulokset tuli. Äidinkieltä jännitin paljon, Hara sanoo.


Kevään 2019 ylioppilaat

Tuisku-Tuulia Grönholm, Essi-Noora Hakala, Henna Hara, Olli Heikkinen, Riia Hiljanen, Siri Hiljanen, Aapo Holopainen, Emilia Hämäläinen, Tuomas Karjalainen, Kaisu Korhonen, Leevi Korhonen, Pietari Korkalainen, Elias Kortelainen, Iikka Kymäläinen, Jani Lohtander, Oona Martikainen, Elli Meriläinen, Mitro Meriläinen, Tomi Meriläinen, Aapo Mikkonen (kaksoistutkinto), Annika Nevalainen, Saana Ollikainen, Jesse Ollilainen, Aleksi Saastamoinen, Serafiina Savolainen, Pekka Säppi, Juhani Tervo, Tiina Tossavainen, Oona Turunen ja Nea Ullgren.

Kommentoi

Hae sivuilta