Julkaistu    |  Päivitetty 
Anu Saarelainen

Mika Mäkkeli kilpailee kruunusta Seinäjoella

Finaaliin valittiin kuusi miestä ja kuusi naista. Slava Minokurov Finaaliin valittiin kuusi miestä ja kuusi naista.

Nurmeslainen laulaja Mika Mäkkeli kilpailee tänäkin vuonna tangokuninkuudesta. Mäkkeli selvitti tiensä Tangomarkkinoille Tangokuningas-kilpailun finaaliin lauantaina Keravalla pidetyssä kilpailussa.

– Hyvät fiilikset on. Iloisella mielellä olen finaaliin lähdössä, Mäkkeli sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Myös viime vuonna Mäkkeli läpäisi karsinnan ja pääsi laulamaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla kilpailun finaalissa. Silloin hän kuitenkin putosi finaalin avauskierroksella eikä päässyt kolmen parhaan joukkoon. Hyvää kokemusta tälle vuodelle viime kilpailusta on kuitenkin kertynyt. Mäkkeli kuitenkin muistuttaa, että jokainen kilpailu on erilainen, joten kokemukselle ei voi liian suurta merkitystä antaa.

– Toisaalta esiintymiskeikkoja minulla on ollut viime vuoden kisan jälkeen aiempaa enemmän. Esiintymislavoilta on tullut lisää varmuutta, Mäkkeli sanoo.

Tangokuningas-finaalissa kilpailevat Mäkkelin lisäksi Dong-Hoon Han Vantaalta, Jarno Itkonen Kuopiosta, Johannes Vatjus Haapavedeltä, Juha Pirinen Nummelasta ja Pasi Kivimäki Nokialta.

Tangomarkkinat pidetään Seinäjoella 10.–14. heinäkuuta. Tangokuningas ja Tangokuningatar valitaan kaksiosaisessa kilpailussa. Torstain finaalissa esiintyvät kaikki finalistit, mutta lauantain huipennukseen, jossa uudet tangokuninkaalliset kruunataan, pääsee vain kolme parasta mies- ja naislaulajaa.

Mäkkeli toivoo, että saisi Nurmeksesta ja entisestä kotikunnastaan Juuasta paljon kannustusjoukkoja Seinäjoelle. Tukijoukkoja tarvitaan siksikin, että yleisö äänestää, ketkä jatkavat kilpailussa lauantain huipennukseen saakka.

– Omien kannustusjoukkojen edessä on mukava laulaa. Tukijoukoilla on iso merkitys, Mäkkeli sanoo.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...
Tajusin vasta tänään, että tämä kalenterihan menee ihan nurinperin ja väärinpäin. Olen tässä höpissyt koristeista ja joulunrauhasta ja kuusista ja tie...