Julkaistu 
Tuire Haverinen

Ylä-Karjala on ottanut käyttöön uuden digiasiakkaiden kirjautumispalvelun – toimi näin, jos et pääse kirjautumaan

Ylä-Karjala on ottanut käyttöön uuden digiasiakkaiden kirjautumispalvelun – toimi näin, jos et pääse kirjautumaan Tuire Haverinen

Ylä-Karjala otti maanantaina käyttöön uuden digiasiakkaiden kirjautumispalvelun. On mahdollista, että joillakin asiakkailla on ollut sisäänkirjautumisongelmia järjestelmään alkuviikosta.

Muutoksen vuoksi sisäänkirjautumisosoite on muuttunut ja pääset jatkossa kirjautumaan tilaajatunnuksilla tästä: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Uuden palvelun vuoksi asiakkaiden tulee kirjautua palveluun kerran uudelleen. Käyttäjätunnuksenasi toimii tilaukseesi liitetty sähköpostiosoitteesi.

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sillä sisään, pääset vaihtamaan sen klikkaamalla kirjautumissivuilla kohtaa "Oletko unohtanut salasanasi" tai tästä linkistä: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Login/RequestPasswordReset

Kirjautumispalvelun muutoksen vuoksi voit joutua vaihtamaan salasanasi myös, jos et ole viime aikoina käyttänyt tunnuksiasi aktiivisesti.

Mikäli olet tilaaja, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia digipalveluihin, voit aktivoida ne klikkaamalla kirjautumisikkunassa kohtaa "Luo tunnukset" tai osoitteessa: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Registration/Lookup

Luo itsellesi uudet tunnukset myös, mikäli uusi kirjautumispalvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi. Digitunnusten aktivointiin tarvitset sähköpostiosoitteen, asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumerosi löydät laskustasi. Voit myös kysyä asiakasnumeroasi myös: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 370 6722.

Täydennä seuraavalla sivulla tietosi. Syötä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää jatkossa käyttäjätunnuksenasi ja luo asiakastilillesi salasana. Tarkista myös, että esitäytetyt nimitiedot on oikein.

Mikäli et pääse kirjautumaan sisään tai luomaan itsellesi tunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 050 370 6722 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Palvelemme ma–pe klo 8–16.

Kommentoi

Hae sivuilta