Julkaistu    |  Päivitetty 
Milena Sopanen

Pomppijoita riitti pomppulinnoissa – Valtimon kesäpäivät alkoivat lasten kesäpäivätapahtumalla

Nelli Nymanin suosikkileikki oli pomppiminen. Milena Sopanen Nelli Nymanin suosikkileikki oli pomppiminen.

Iloisia kasvoja ja nauravia suita löytyi joka puolelta ympäri Valtimon urheilukenttää tiistai-iltapäivänä. Jokavuotiset Valtimon kesäpäivät käynnistyivät MLL:n Valtimon yhdistyksen Lasten kesäpäivällä, jossa lapset pääsivät pelaamaan ja leikkimään vapaasti. Leikkiin kutsuivat muiden muassa pomppulinnat, liukumäki, akkuautot, trike-pyörät, potkulaudat sekä kekseliäästi pituushyppyradan päähän tehty hiekkalaatikko. Urheilukentällä kävijät saivat myös vapaasti pelata vaikkapa jalkapalloa sekä heittää frisbeetä.

Vertti Nyman ja Aatu Korhonen olivat juuri testanneet puolimakuuasennossa poljettavia trike-pyöriä, jotka olivat mieluisia.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Olemme käyneet ajamassa ja pomppimassa pomppulinnoissa ja seuraavaksi haluamme kokeilla akkuautoja, Vertti avasi kaksikon suunnitelmia.

Pomppulinnat hallitsivat maisemaa. Värikkäät kumirakennelmat kohosivat yllättävän korkealle, eikä yksikään pomppulinna joutunut olemaan lapsista tyhjillään. Nelli Nyman oli yksi monista pomppulinnassa viihtyneistä.

– Pomppiminen oli kivaa, ja pomppulinna oli suosikkini kaikista laitteista, Nelli totesi.

Lipunmyynnistä kerrottiin tapahtuman ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, että kävijöitä oli ollut noin sata. Toisen puolen tunnin päästä määrä oli kasvanut jo kahteensataan, joten tapahtumaa voi epäilemättä kutsua suosituksi.

Alla olevassa kuvagallerissa on kuvia tapahtumasta. Kuvat: Milena Sopanen

Oikaistu to 11.7. klo 13.05: Jutussa haastatellun Korhosen etunimi on Aatu, ei Aaro.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Se, että muuttaa korona-aikana uuteen kaupunkiin, ei omien kokemuksieni mukaan estä uusien tuttavuuksien löytämistä. Ongelma on pikemminkin siinä, ett...
Karjalaisen Hän kävi täällä –palstalla muisteltiin viime viikon lopulla saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden henkilön Carolinen (Joanna Johnson) vierai...
Pöö, osa teistä saattaakin muistaa minut. Suurin osa taas ei. Viime kuukausien työ- sekä armeijakiireiden takia paperille rustailu on jäänyt vähemmäks...