Julkaistu    |  Päivitetty 
Heikki Rissanen

Markkinat kruunasivat Valtimon Kesäpäivät – kuvagalleriassa kooste viikon tapahtumista

Anneli Karjalainen ja Sisko Manu kesämekkoja katselemassa Valtimon kesäpäivien markkinoilla. Heikki Rissanen Anneli Karjalainen ja Sisko Manu kesämekkoja katselemassa Valtimon kesäpäivien markkinoilla.

Viime viikolla järjestetyt Valtimon Kesäpäivät huipentuivat viime viikonloppuna markkinoihin, veivinheiton MM-kisoihin ja Ylä-Karjalan Kymppiin.

Markkinat järjestettiin tällä kertaa uudessa paikassa koulukeskuksen ja Valtimo-talon välimaastossa. Samaan keskiöön sijoittui myös ensimmäistä kertaa kesäpäivillä ollut Kesäpäivärock. Näin ollen lauantaina ohjelmaa oli aamuvarhaisesta yön kukkujille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pohjoisesta matkannut Herra Vilukin kopeloi jarruja Valtimon kohdalla ja yrkäili torialueelle kuokkavieraaksi. Se näytti saavankin niskalenkin tapahtumasta sen ensimmäisen tunnin aikana, mutta vilu sai luvan väistää, kun markkinakansa valui aamukymmenen aikaan tapahtumatorille. Moni oli mennyt vanhasta muistista entiselle markkinapaikalle, Seiskan ja Kuntalaisten talon väliselle alueelle. Moni luuli erehtyneen päivästä, mutta varsin pian paikasta erehtyneetkin löysivät markkinatorille.

Kuin ilmoja uhaten muun muassa sielun siskokset Anneli Karjalainen ja Sisko Manu intoutuivat katselemaan rekissä roikkuvia kesämekkoja.

– Johan se olisi hellemekon aikakin. Kylläpä tekisi mieli pukeutua tähän, kaksikko hiplasi hellehepeneitä.

Kuvagalleriaa korjattu 16.7. klo 8.25: Veivinheiton MM-kisoista poistettiin yksi kuva, jossa väitettiin virheellisesti olevan Joona Härkin.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Se, että muuttaa korona-aikana uuteen kaupunkiin, ei omien kokemuksieni mukaan estä uusien tuttavuuksien löytämistä. Ongelma on pikemminkin siinä, ett...
Karjalaisen Hän kävi täällä –palstalla muisteltiin viime viikon lopulla saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden henkilön Carolinen (Joanna Johnson) vierai...
Pöö, osa teistä saattaakin muistaa minut. Suurin osa taas ei. Viime kuukausien työ- sekä armeijakiireiden takia paperille rustailu on jäänyt vähemmäks...