Julkaistu 
Anu Saarelainen

Evakossa oleva elokuvateatteri starttaa tänään Hyvärilässä

Matti Kärki pyörittää elokuvateatteria Nurmes-talon remontin ajan Hyvärilän vanhassa navetassa. Anu Saarelainen Matti Kärki pyörittää elokuvateatteria Nurmes-talon remontin ajan Hyvärilän vanhassa navetassa.

Kino Hannikainen aloittaa elokuvanäytännöt tänään keskiviikkona Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen auditoriossa. Elokuvateatteri on Hyvräilässä evakossa Nurmes-talon remontin ajan puolitoista vuotta.

– Asiakkaat ovat paljon kyselleet, onko toimintaa Nurmes-talon remontin aikana. He ovat olleet huojentuneita, kun ovat kuulleet, että toiminta jatkuu, kertoo Kino Hannikaisen yrittäjä Matti Kärki.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tänään ensimmäisenä elokuvanäytöksenä nähdään Disneyn live action -versio elokuvasta Leijonakuningas. Kärki kertoo, että tavoitteena oli nimenomaan saada evakkotilat valmiiksi kesän elokuvatapaukseksi oletetun Leijonakuninkaan ensi-iltaa varten.

– Kiirettähän tässä on pitänyt Nurmes-talon tyhjennyksen ja Kesäakatemian konserttien takia, mutta tekniikka on saatu valmiiksi, Kärki kertoo.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Se, että muuttaa korona-aikana uuteen kaupunkiin, ei omien kokemuksieni mukaan estä uusien tuttavuuksien löytämistä. Ongelma on pikemminkin siinä, ett...
Karjalaisen Hän kävi täällä –palstalla muisteltiin viime viikon lopulla saippuasarja Kauniiden ja rohkeiden henkilön Carolinen (Joanna Johnson) vierai...
Pöö, osa teistä saattaakin muistaa minut. Suurin osa taas ei. Viime kuukausien työ- sekä armeijakiireiden takia paperille rustailu on jäänyt vähemmäks...