Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Ryskettä luvassa Hyvärilään – partioleirille tulossa 2400 osallistujaa

Marko Rantanen valmistelee vesiputkia partioleirin käyttöön. Hänen kotipiirissään Hämeessä on leiri yhtä aikaa, mutta uteliaisuus Nurmesta kohtaan sai miehen tulemaan tänne. Henri Jokela Marko Rantanen valmistelee vesiputkia partioleirin käyttöön. Hänen kotipiirissään Hämeessä on leiri yhtä aikaa, mutta uteliaisuus Nurmesta kohtaan sai miehen tulemaan tänne.

Järvi-Suomen Partiolaisten piirileiri, Ryske´19, alkaa Hyvärilässä huomenna keskiviikkona. Viikon mittaiselle partioleirille osallistuu noin 2 400 partiolaista lapsista aikuisiin. Osallistujia on niin kotimaasta kuin ulkomailtakin muun muassa Ghanasta, Venäjältä ja Israelista.

Jättimäisen leirin pystytys aloitettiin viime viikon torstaina, mutta leirin suunnittelu alkoi jo kaksi vuotta sitten. Maanantaina leiriä oli rakentamassa 50 ihmistä, ja tänään rakentajia on ollut noin satakunta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Suurin osa rakentajista jää vielä leirille, kertoo leirin toinen johtaja Anni Miettinen ja jatkaa, että kaikki rakentajat ovat vapaaehtoisia.

Leirillä rakennuspäällikön tehtävässä oleva Jyrki Härkönen kertoo rakennustyöpäivän alkavan aamuisin noin kello 8–9 ja päättyvän illalla kello 21–22 aikoihin.

– Tämmöinen mielenhäiriö, Härkönen naurahtaa syyksi olla mukana vapaaehtoisena leirin rakentamisessa.

Kommentoi

Hae sivuilta