Julkaistu 
Henri Jokela

Kehnot kelit kiusasivat – kesätoripäivillä ei kuitenkaan lannistuttu

Virpi Siivola (vas.) kertoo, että viileät kelit eivät innostaneet ihmisiä liikkeelle. Kuva on kesän ensimmäiseltä kesätoripäivältä. Heikki Rissanen Virpi Siivola (vas.) kertoo, että viileät kelit eivät innostaneet ihmisiä liikkeelle. Kuva on kesän ensimmäiseltä kesätoripäivältä.

Maanantaiset kesätoripäivät on tältä vuodelta taputeltu. Kesän viimeistä kesätoripäivää vietettiin tämän viikon maanantaina. Tori-isännöitsijä Virpi Siivola kertoo, että kesän huonot kelit eivät oikein innostaneet ihmisiä liikkeelle.

– Muutoin kaikki meni ihan hyvin, mutta sääherra vaikutti myyjien ja kävijöiden määrään. Jos aamulla on yhdeksän astetta lämmintä, niin ei se vain innosta lähtemään torille, Siivola toteaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Myyjiä oli tämän kesän toripäivillä Siivolan mukaan viime vuotta vähemmän. Tänä kesänä myyjämäärät vaihtelivat 40 ja 50 välillä, kun viime kesänä myyjien määrä vaihteli 53 ja 59 välillä.

– Myyjiä oli kuitenkin tasaisesti ja heitä tuli aika isolta alalta, muun muassa Juuasta, Lieksasta, Joensuusta, Kajaanista ja Kuhmosta, Siivola luettelee.

Siivola ei kuitenkaan surkuttele tilannetta.

– Positiivisella mielellä kuitenkin ollaan oltu myös myyjienkin puolelta. Missään nimessä lannistunutta mielialaa ei ole. Torin tunnelma on säilynyt iloisena ja hyväntuulisena, Siivola iloitsee.

Kesätoripäiviä oli tänä vuonna hieman vähemmän, sillä kesätoripäivien avaus oli myöhemmin ja lopetus aiemmin kuin viimeksi. Siivola kertoo, että toripäivien avauksessa oli nyt enemmän vipinää kuin viime vuonna.

Kommentoi

Hae sivuilta