Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

"Koko tapahtuma on ollut tasokas" – Drive-in & Rockin perjantai-ilta onnistui

Tuula Voutilainen kuvasi keikkamuistoja Dr. Feelgoodin keikalta. Tuire Haverinen Tuula Voutilainen kuvasi keikkamuistoja Dr. Feelgoodin keikalta.

Drive-in & Rockin perjantai-iltana Bomballa kuultiin menevää gospel-musiikkia, punkkimaisia vivahteita sekä tietenkin rehellistä rock'n'rollia ja rockabillya. Tuula Voutilainen, Seppo Sirola ja Kyösti Tirkkonen olivat tulleet tapahtumaan illan pääesiintyjän Dr. Feelgoodin perässä.

– Tulimme tosin katsomaan Wilko Johnsonia, mutta hän ei ollutkaan täällä, mutta kokoonpano oli hirveän hyvä. Kaikki hitit tulivat, mitä odotimme, Voutilainen sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Kyllä vastasi odotuksia. Koko tapahtuma on ollut tasokas, Sirola lisää.

Bändin jäsenet lupasivat ennen keikkaa Dr. Feelgoodimaisen keikan, ja yleisö tuskin joutui pettymään. Keikan aikana kuultiin muun muassa hitit Back in the Night ja She Does It Right.

– Kaikki tutut kappaleet tulevat ja ehkä muutama, mitä yleisö ei tunne niin hyvin, lupasi bändin laulaja Robert Kane muutama tunti ennen keikan alkua.

Tapahtuman pääjärjestäjän Wolfbound cruisersin puheenjohtaja Ville Halonen oli erittäin tyytyväinen perjantai-iltaan.

– Kävijätavoitteet saavutettiin, ja ihmisiä oli mukavasti. Odottavaisin mielin lähdetään tähän päivään.

Drive-in & Rock jatkuu seuraavaksi päivätanssitapahtumalla Bomballa. Illalla Hyvärilässä muun muassa katsotaan drive-in-elokuvana Napapiirin sankarit.

Kommentoi

Hae sivuilta