Julkaistu 
Tuire Haverinen

Rokkitapahtuma rikkoi ennätyksiä – kuvagalleria Drive-in & Rockista

Perinteinen valojen väläyttely ja tyyttäys käynnissä ennen drive-in-elokuvan alkua. Tuire Haverinen Perinteinen valojen väläyttely ja tyyttäys käynnissä ennen drive-in-elokuvan alkua.

Drive-in & Rockissa rikottiin tänä vuonna ennätyksiä lähes jokaisella saralla. Bomban talo oli täysi sekä perjantai- että lauantai-iltana, ja myös Bomban päivätapahtumassa väkeä oli erittäin hyvin. Hyvärilän drive-in-elokuvassa päästiin automäärissä alkuvuosien lukumääriin, kun autoja oli 200 ja katsojia noin 900.

– Kaikin puolin todella hyvin meni. Sää suosi, joten päivätapahtumassa oli paras vuosi tähän mennessä. Ja ihmeen hyvin ihmiset jatkoivat lauantainakin tulla Bomballe. Tuntui, että Mark Harman veti jopa paremmin kuin peruuntunut Matchbox, toteaa tapahtuman pääjärjestäjän Wolfbound cruisersin puheenjohtaja Ville Halonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Matchbox joutui perumaan keikkansa viime hetkellä passiongelmien takia.

Myös Bomballa ja Hyvärilässä ollaan erittäin tyytyväisiä tapahtumaan. Bomban hotellinjohtaja Pasi Tolonen kertoo, että kaupallisesti tapahtuma meni erinomaisesti. Väkeä riitti ja majoitukset olivat tapissa. Hyvärilän myynti- ja markkinointipäällikkö Anu Tirkkosen mukaan myös heillä majoitukset olivat täynnä.

– Elokuva oli hyvä valinta, sillä nyt siellä tuntui olevan paljon nuoriakin. Navetan buffa sai niin suuren suosion, että ruoka loppui kesken ja sitä olisi mennyt enemmänkin, yli tuplaten viime vuoteen verrattuna, Tirkkonen sanoo.

Alla olevassa kuvagalleriassa voi palata vielä viikonlopun tunnelmiin. Kuvat: Tuire Haverinen

Kommentoi

Hae sivuilta