Julkaistu 
Risto Kuittinen

Pesäpallobuumi Nurmeksessa – "Katsoin, onko täällä joku kirpputori"

Nurmeksen Seppojen harrastepesäpallojoukkueen treeneissä harjoitellaan kaikkia pelin osa-alueita, kuten lyöntiä. Kuvassa lyöntivuorossa on Satu Puoskari. Risto Kuittinen Nurmeksen Seppojen harrastepesäpallojoukkueen treeneissä harjoitellaan kaikkia pelin osa-alueita, kuten lyöntiä. Kuvassa lyöntivuorossa on Satu Puoskari.

Nurmeksen Seppojen pesäpallotoiminta on virinnyt tänä vuonna uudelleen vuosien hiljaiselon jälkeen. Nousun taustalla on joukkueenjohtaja Hanna Laukkasen ja pelinjohtaja Raimo Turusen järjestämät pesäpallotreenit, joiden suosio on lyönyt harjoitusten järjestäjät ällikällä.

– Odotuksena oli, että jos saataisiin naisten harjoituksiin edes yhdeksän ihmistä kentälle, niin se olisi tosi hieno juttu, Laukkanen sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kevään ensimmäisiin harjoituksiin lähdettiin siis vähin odotuksin.

– En ottanut ensimmäisiin treeneihin varusteitakaan mukaan, ajattelin vain käydä katsomassa, miten se Hanna pärjää niiden 5–6 kentälle saapuneen kanssa. Siellä olikin 28 pelaajaa, ja katsoin, onko täällä joku kirpputori, Turunen naurahtaa.

Harjoituksissa on läpi kesän kiertänyt yli kahdenkymmenen pelaajan rinki.

– En sitten tiedä, onko täällä pinnan alla muhinut joku sellainen, että ihmiset ovat kaivanneet pesäpalloa, Laukkanen pohtii.

Naisten harrastepesäpallojoukkueen lisäksi Sepoilla on tänä kesänä ollut lasten pesiskoulu sekä pesäpallon sekaryhmä, jossa on ollut harjoittelemassa sekä miehiä että naisia.

Kommentoi

Hae sivuilta