Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Roni Back villitsi Nurmeksen torilla – "Taitaa olla suosittu tyyppi"

Omistajaillan juontanut Johanna Hautasaari esittelemässä tubettaja Roni Backia ennen kuin tähden fanit pääsivät tapaamaan Backia. Tuire Haverinen Omistajaillan juontanut Johanna Hautasaari esittelemässä tubettaja Roni Backia ennen kuin tähden fanit pääsivät tapaamaan Backia.

Jos teinien kiljunnasta voi jotain päätellä, PKO:n Nurmeksen ensimmäisessä omistajaillassa maanantaina oli vain yksi tähti: tubettaja Roni Back. Heti Backin ilmestyttyä nuorten näköpiiriin nimmarijonossa alkoi huuto ja huitominen, kun jokainen yritti tavoittaa tähden katseen. Suurin onnenhetki monelle oli todennäköisesti se, kun pääsi Backin kainalossa fanikuvaan.

Backin suurimmiksi faneiksi Nurmeksessa esittäytyivät Nea Baas, Jenny Kekäläinen, Jasmina Lohtander ja Eveliina Koukkari, jotka olivat heti nimmarijonon alkupäässä odottelemassa Backia. Kekäläinen ja Lohtander olivat tavanneet Backin kerran aiemmin, mutta Baasille ja Koukkarille tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Ei jännitä, kun Ronia ei ole vielä näkynyt, Koukkari totesi.

– Ei minuakaan jännittänyt ennen kuin näin Ronin, Lohtander kertoi.

Tytöt kehuivat Backia tämän videoista, koska hän tekee niistä lapsille sopivia. Uutisvideoissa maailman asioita selitetään yksinkertaisesti, ja Back tekee tyttöjen mukaan muutenkin monipuolista sisältöä.

Fanitapaamisen jälkeen jokaisella on itsestään kuva Backin kanssa ja Backin nimmari. Ainoa harmi oli, että kohtaaminen ei kestänyt kauaa, sillä jono Backin luo jatkui pitkälle torin reunaa pitkin.

– Mutta kiva, että tällaisessa pikkukylässä on joskus jotain, Lohtander sanoi.

– Tunnuin vain hirveän pieneltä, kun Roni on niin pitkä, Koukkari naurahti.

Pääasiassa Roni Backin perässä tapahtumaan olivat tulleet myös Mika, Jasper ja Jesse Häkkinen sekä Marjo Timonen.

– Isi ja äiti painostettiin lähtemään. Taitaa olla suosittu tyyppi. Pojat ovat aika paljon sitä Youtubesta katsoneet, perheen isä Mika Häkkinen nauroi.

Oikaistu to 5.9. klo 8.00: Yksi haastateltavista oli Marjo Timonen, ei Marja.

Kommentoi

Hae sivuilta