Julkaistu 
Tuire Haverinen

#NuortenNurmes toiminta alkoi – seuraajia tuli oikein rytinällä

Maija Boren (vas.) ja Kristiina Kuittinen ottivat tet-viikon aikana kuvia Nurmeksen eri paikoista Instagramiin. Yhtenä kohteena oli Keskustan kenttä Tuire Haverinen Maija Boren (vas.) ja Kristiina Kuittinen ottivat tet-viikon aikana kuvia Nurmeksen eri paikoista Instagramiin. Yhtenä kohteena oli Keskustan kenttä

#NuortenNurmes-toiminta eli Nurmeksen nuorten digipalvelu -hanke on nytkähtänyt eteenpäin. Nuorille on luotu omat nettisivut Nurmeksen kaupungin nettisivujen alle, ja hanketyöntekijä Henna Kuittisen mukaan kiinnostus sivuja kohtaan on ollut suurta.

– Heti tuli monelta viestiä, että voinko tehdä blogikirjoituksen sivuille. Vlogeistakin ollaan oltu kiinnostuneita, mutta vielä yhtään sellaista ei ole lähetetty, vaikka yhtä odottelen. Olin oikeastaan yllättynyt, kuinka reippaasti porukka on lähtenyt tähän mukaan, Kuittinen toteaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Omien nettisivujen lisäksi #NuortenNurmes-nimellä on perustettu Facebook-sivu ja Instagram-tili. Lisäksi käytössä on Snapchat.

Viime viikolla #NuortenNurmes-sivuja ja -some-tilejä olivat päivittämässä tet-harjoittelussa olleet Maija Boren ja Kristiina Kuittinen Kirkkokadun koulun 9D-luokalta. Tytöt olivat kuulleet hankkeesta oponsa kautta.

– Emme olleet kuulleet tästä aiemmin, eivätkä olleet kaverimmekaan, mutta nyt on pientä mielenkiintoa noussut, Boren kertoo.

– Instagram-seuraajien määrä on rytissyt tällä viikolla, Henna Kuittinen naurahtaa.

Viikon aikana Boren ja Kristiina Kuittinen muun muassa esittelivät erilaisia Nurmeksen paikkoja Instagramissa ja kirjoittivat blogikirjoituksia esimerkiksi siitä, minkälaista on asua nuorena kaupungin ulkopuolella. Lisäksi he tekivät yhden Hyvä tyyppi -jutun nettisivuille. Hyvä tyyppi -sarjassa tarkoituksena on haastatella jotakuta, jota nuoret pitävät hyvänä tyyppinä. Tyttöjen kohteeksi valikoitui Kirkkokadun koulun opettaja Timo Oravainen, josta ”kaikki oppilaat tykkäävät ja jolle taputettiin eniten opettajien esittelyssä koululla”.

– Olemme itse keksineet suurimman osan aiheista. Se on ollut kivaa, kun on saanut tehdä, mitä mieleen on pälkähtänyt, Kristiina Kuittinen sanoo.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...
Tajusin vasta tänään, että tämä kalenterihan menee ihan nurinperin ja väärinpäin. Olen tässä höpissyt koristeista ja joulunrauhasta ja kuusista ja tie...