Julkaistu 
Risto Kuittinen

Valtimon S-markettiin uusi marketpäällikkö – "Kokoaikaistaminen on askel parannusten toteuttamiseen"

Valtimon S-marketin uusi marketpäällikkö Jani Taskinen pääsi ensimmäisellä työviikolla muun muassa tuotteiden hyllytyksen makuun. Risto Kuittinen Valtimon S-marketin uusi marketpäällikkö Jani Taskinen pääsi ensimmäisellä työviikolla muun muassa tuotteiden hyllytyksen makuun.

Valtimon S-marketissa puhaltavat nyt uudet tuulet, kun Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on nimittänyt kauppaan uuden marketpäällikön osana tehtäväkiertoa. Valtimolla uutena marketpäällikkönä aloitti lokakuun alussa rautavaaralainen Jani Taskinen, joka toimi aiemmin Juuan S-marketin marketpäällikkönä.

– Tuli nippu uusia nimityksiä, jotka koskivat useita marketteja. PKO:n toimintamalliin kuuluu, että marketeilla on omat kokoaikaiset päällikkönsä. Se on PKO:n tapa toimia, kertoo PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Taskiselle uusi pesti on toiveiden täyttymys. Hän arvelee, että Valtimolla marketpäällikön rooli korostuu muihin paikkakuntiin verrattuna.

– Tämä oli parasta, mitä pystyi toivomaan. Tässä ollaan Kainuun, Karjalan ja Savon sotkoksessa ja tullaan kaikki hyvin toimeen, Taskinen sanoo.

Valtimolla on jo jonkin aikaa ollut keskustelua kylän ainoaksi jääneen kaupan valikoimasta ja sen puutteista. Härkönen vakuuttaa, että palautteita on kuunneltu herkällä korvalla ja marketpäällikön kokoaikaistaminen on askel parannusten toteuttamiseen.

– Suurin osa palautteesta on liittynyt ihan kaupan perustekemiseen. Valikoiman ja tuotetoiveiden tarkastelu on jo aloitettu, mutta toiveita otetaan vastaan edelleen, Härkönen sanoo.

Keskiviikkona asioimassa ollut Helena Jaskanen sanoi käyvänsä usein Valtimon S-marketissa. Puutteita on Jaskasen mukaan ollut jonkin verran.

– Maidoissa ja kermoissa olen huomannut puutteita. Sellaisissa, mitä tarvitaan arkielämässä.

Kaupassa käydessään Jaskanen kuitenkin tapasi Jani Taskisen ja kertoi toiveistaan uudelle marketpäällikölle, hyvällä menestyksellä.

– Tästä tulikin loppupäiväksi hyvä olo, Jaskanen hymyili.

Kommentoi

Hae sivuilta