Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Postilakko jatkumassa joulukuulle saakka – varmin tapa lukea Ylä-Karjala on digilehti

Digitunnukset kannattaa ottaa viimeistään nyt käyttöön, sillä postilakon aikana kaikki eivät saa lehteä. Tuire Haverinen Digitunnukset kannattaa ottaa viimeistään nyt käyttöön, sillä postilakon aikana kaikki eivät saa lehteä.

Postilakko uhkaa jatkua joulukuulle saakka. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU tiedotti sunnuntaina, että uusi lakko alkaa 25. marraskuuta ja jatkuu 8. joulukuuta asti. Alun perin lakon oli tarkoitus päättyä 24. marraskuuta. Lakko alkoi tänään maanantaina-aamuna kello 6.

Lakko vaikuttaa myös Ylä-Karjala-lehden jakeluun. Lakon ei pitäisi vaikuttaa varhaisjakeluun, joten Ylä-Karjalan varhaisjakelun asiakkaat saavat lehtensä normaalisti. Sen sijaan perusjakelua eli päiväpostia ei lakon aikana jaeta, joten lehteäkään ei silloin tule. Lehdet jaetaan vasta lakon päätyttyä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Varmin tapa saada päivän lehti luettavakseen on ottaaYlä-Karjalan digitunnukset käyttöön. Tunnuksilla pääsee lukemaan näköislehden tietokoneelta tai mobiililaitteelta lakosta huolimatta. Tunnukset voi tehdä täältä. Tunnuksia varten tarvitaan asiakasnumero. Jos asiakasnumero ei ole tiedossa, sen voi pyytää täältä.

Lisäksi lehden voi noutaa lakon aikana Ylä-Karjala-lehden toimipisteestä Pappilansuoralta, K-market Evästorista Porokylästä tai Valtimon S-marketista. Lehdet toimitetaan marketteihin aamuyhdeksäksi.

Kommentoi

Hae sivuilta